Sıla - Arkadaşlar hepinizi burda görmek çok güzel yaşlandık ama olsun biz bir aileyiz
Eraser - sıla yolunda gitmeyen bişey varmı varsa hallederim bak çekinme söyle
DJ ACİZKUL- Arkadaşlar gözlüğümü bulamadım hangi konuda unuttugumu hatırlamıyorum:D:D
Filistinli-artık klavyeye basmakta zorlanıyorum ne yapsam otomatiğemi bağlasam ne :D:D
Burak-vallaha yoruldum artık başkanlıktan 30 yıldır çekmediğim kalmadı öhöhö:mad::D
Günışığı-Ya arkadaşlar yazı rengimi tam seçemiyorum hangi renkti bu yaaa:D:D
Zümrüt-ya artık eskisi gibi sofra kuramıyorum çok yorgun düştüm size bugun sade bir kuru basta kusura bakmayın:D:D:o
Mü$FiKuN - ya ben bu konuyu nereye ekleyecektim az önce aklımdaydı unuttum:o:D:D
ArzuNur- sağlığımıza çok dikkat edelim mazallah bişey olur falan yeni bir bölüm açsakmı 65+ sağlık bölümü iyimi olur acaba :eek::D
samiyusuf - artık matematik dersleri bana ağır gelmeye başladı emekli oldum olalı bir haller oldu bana
Reyhani-Şu emeklilik ne zor işmiş okulda olsam ne güzel geçerdi günler öğrencilerimi özledim:D:D
hanife123+ - artık konuları okumakta zorlanıyorum gözlüğün değişme zamanı :eek::D
hayrunnisa- of aman çok yoruldum konuları taşı taşı bitmiyor ertık ellerimde titriyor mause'yi tutamıyorum istifamı etsem ne :D:D
Lale_GüLü- artık eskisi gibi değilim aklıma renklendirici bişey gelmiyor ne yapsam acaba torunumdan yardımmı istesem:D:D
afşar- ana sayfa bana ağır geliyor artık ya taşıyamıyorum:D:D
haceesma-nisacım elimde kendim hazırladıgım mükemmel bir konu var nereye eklesem diye düşünüyorum yaşlandım artık yardım edermisin
sitare-Dj bana ordan ruhuma işleyecek bir ilahi çalarmısın ( biraz sesini kaldırmam lazım duymuyorumda):D
Sedat02-Benim en kısa zamanda şu gözlüğü değiştirmem lazım yazıları tam göremiyorum artık
:D
İslam gülü - torunlarımıza eğitim verelimde gelsinler burda göreve başlasınlar biz artık yaşlandık :D:D
İncifiliz- (en küçük üyemiz) galiba aranızda en genci benim :confused::D
kamilya-yaşlandım ama hala çay toplamaktan kurtulamadım :D:D
Sabir-Allah razı olsun hepinizden sizlerden çok şey öğrendim sizlere duacıyım
Mihrab-torunlarım burdaydı ama nicklerini unuttum neydi yaa :eek::rolleyes::D
Simay-nisacım haftanın konuğu kim olsun
hayrunnisa-simay abla bende onu düşünüyorum başamı dönsek nee :eek::D kimse kabul etmiyor yaşlılıktan:D
esin-haftanın konusu yaşlılık ve çareleri olsun :D
:rolleyes:
yeni üye-YA DOSTUM BU YAŞLILARIN SOHBETİNE DOYUM OLMUYOR GEL BİZ KONU AÇALIM ZATEN PEK BİŞİ ANLAŞILMIYOR:D:D
UMARIM BEĞENİRSİNİZ AKLIMA BUNLAR GELDİ
KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM...