DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 0%
Achievements

Günahların Bağışlanmasına Vesile olan 250 Salih amel
Günahların Bağışlanmasına Vesile olan 250 Salih amel
masum değilim-ne yapsam da bağışlansam-geçmiş ve gelecek günahların bağışlanmasına vesile oalcak 250 salih amel.
bu 3 başlık kitabın adı
bu kitap hayatımı değiştirdi diyebilrim.yaklaşıık 520 sayfa ben şu an 250 lerdeyim her gün açıp 10-15 sayfa okuyorum gerçekten çook mükemmel bi kitap herkese tavsiye ederim. Fiyatı da 14 YTL sanırım. Kitabın tanıtımı aşağıda:
Ne Yapsam da Bağışlansam? 250 Salih Amel
Ne Yapsam da Bağışlansam? 250 Salih Amel, Dr. Seyyid Bin Hüseyin El-Affani,Dr. Ahmed Ferid
Dr. Seyyid Bin Hüseyin El-Affani/ Dr. Ahmed Ferid
POLEN YAYINLARI
İşlediğimiz günahları gözlerimizin önüne getirdiğimizde bir anlık ya bağışlanmazsam? diye endişelenir zevklerimiz kursağımızda kalır. Bağışlanmadığımızda çetin geçecek hesap günü ve cehenneme konuk olanların feryadı olan 'beni tekrar yaratsaydın da sana gece gündüz ibadet etseydim' ayeti aklımıza gelir titreriz.
Henüz ölüm meleğiyle tanışmadık..Nefes alıp verdiğimiz sürece bağışlanmamamız için hiç bir sebep yok..Tövbe kapısı geceli gündüzlü ardına kadar açık ve o kapıyı aralayacak yüzlerce sebep var.
İslam aleminin önde gelen alimleri tarafından hazırlanan bu kitap işlediğimiz günahların dünya ve ahiretteki karşılığı, Kur'an ve sahih hadisler ışığında bağışlanmamızı kolaylaştıracak 250 sahih amel sunuyor..