İtiraf edin ki siz müzmin bir “utangaç”sınız! Partnerinize :-):-):-):-)i sözler söylemeyi bırakıno zaman adım adım utangaçlıktan kurtulmanın tam zamanı!…
Prezervatif kullanmasını söylemeye utanıyorsanız…
Ona prezervatif kullanması gerektiğini söylemek için en uygun zaman hangisi? Evden içeri girer girmez? Önsevişme sırasında? Ya da tam cinsel birleşme başladığı anda? Utangaç bir kadın için bu sorunun yanıtı her zaman “hiçbir zaman” olacaktır. Çünkü o henüz sutyeninizi açmaya uğraşırkenutangaçlığı bir kenara bırakıp bu konuda ciddi olduğunuzu belirtin. Hatta “prezervatif yoksa :-):-):-):-) de yok” gibi bir cümle kurun…
Yatakta ne istediğiniz söylemek
Utangaç bir kadın olarak yatakta ne istediğiniz söylemeye diliniz varmıyorsapartneriniz de hızlanacaktır. Siz yavaşlarsanız o da yavaşlayacaktır!
Yatakta ne istemediğinizi söylemek…
Yatakta partnerlerinin yaptıklarından hoşlanmadıklarını ifade eden kadınların sayısı oldukça az. Oysa bu sandığınızdan kolay. “Oraya dokunmanı istemiyorum” diyerek ilişkiyi berbat etmenize gerek yok. Biliyorsunuz kionun isteği de sizi memnun etmek. Bu durumda yine “göstermeniz” yeterli olacaktır. Ya da kulağına hafifçe “Sevgilim biraz daha yavaş olur musun” diye fısıldayabilirsiniz…
Oral :-):-):-):-) yapmakyaptırmak…
İşte asıl utangaçlık yaratan durumlardan biri… Eğer partnerinizin size oral :-):-):-):-) yapmasından hoşlanmıyorsanızdaha aaaifli olabilir.
Regl döneminiz olduğunu söylemek…
Yine ayın o malum günleri…Öpüşmeye başlıyorsunuztuvalette onun görebileceği bir yere tampon ya da ped bırakın… Başka yapacak bir şey yok!