Hanife ablacım sizi tanıdığıma memnun oldum
Bu güzel röportaja emeği geçen, hazırlayan arkadaşlarıma ve içtenlikle kendinizi tanıttığınız için size çok teşekkür ederim... Tüm güzellikler sizlerle olsun inşaAllah...Selam ve dua ile...
Hanife ablacım sizi tanıdığıma memnun oldum
Bu güzel röportaja emeği geçen, hazırlayan arkadaşlarıma ve içtenlikle kendinizi tanıttığınız için size çok teşekkür ederim... Tüm güzellikler sizlerle olsun inşaAllah...Selam ve dua ile...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
ALLAH razı olsun kardeşim teşekkür ederim
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Allah razı olsun olsun çook mükemmel bir röpörtaj olmuş hazırlayanın ellerine sağlık
http://www.kevserdenizi.net/forum/
teşekkür ederim begendiginiz için
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
saol kardeşim rabbim sanada huzurlu mutlu bir yaşam versin
teşekkür ederim hanife kardeşim bu güzel ropörtaj için...
sizi tanıdığıma memnun oldum...
"ALLAH C.C." tüm umutlarınızı mutluluğa dönüştürsün...
size sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömür dilerim...
dua ile...
Amin kardeşim ALLAH razı olsun
selamün aleyküm hanife bacım senide tanidik kendini bize tanıttığın için sana tşk ederim hayatında yapmak istedıklerının mevlam kabul etsin inşl
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…