hanife ablacım seni anıdığıma çok sevindim iyiki senim gibi bir ablamız var
ablacım benimde bir kaç sorun olacacak öncelikleSelamün aleyküm ALLAHın rahmeti bereketi magfireti üzerinize ve üzerimize olsun inşALLAH teşekkür ederim benimde sizler gibi kardeşlerim var iyiki varsınız
1:kevserdenizi.net forum ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir?forumdan bekentim yok çünkü çok güzel aradıgım her şey var burda emegi çeçen herkezten ALLAH razı olsun
e
2:İnternet ortamında forum olarak olsun, bilgi siteleri olsun güzel çalışmalar
yapılmakta. Bu çalışmaların hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyor musun? Yapılan yanlışlardan bahseder misin? evet hayra ve hakka hizmet ettigini düşünüyorum yapılan yanlışlıklara gelince ufak tefek hataları görmemek lazım rabbim kusurlarımızı örtenken
3:kevserdenizi net forum ailesine söylemek istediğin bir şey var mı? hepiniz çok iyisiniz benim ikinci ailemsiniz iyiki varsınız
4:kaç kardeşsiniz?kaç numarasın?6 kardeşin 5.siyim
5:en sevdiğin renk?yeşil
6:hangi yemeği çok seversin .Bamyanın haricinde bütün yemekleri severim ayırt etmem
7:Sizce ölüm ile yaşam arasındaki fark nedir?ölüm ebedi hayata geçiştir yaşamaksa bu yalan dünyanın fitnelerinde kaybolup gitmektir
8: Önemli olan zirveye çıkabilmek mi yoksa orda kalmayı mı başarabilmektir?orda kalmayı başarabilmektir
9.En çok hangi günahı işlemekten sakınırsınız?günahın hepsinden sakınırım ama kul hakkı rabbimin huzuruna üzerimizde kul hakkı bulunmadan çıkarız inşALLAH
10.Sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız?ALLAHa sıgınırım sıkıntılı anlarımda lahavle vela kuvvete çekerim bu bana çok iyi gelir
11:Hatalarinizi kabul eder ve özür diler misiniz?insanın hatalarını kabut etmesi erdemliktir hatasız kul olmazgerekigi yerde hatalarımı kabul eder özür dilerim
12:Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu?
güzel fakat zor bir duygu.:confused:

şimdilik sorularım bu kadar ablacım kolay gelsin.teşekkür ederim kardeşim emegi geçen herkesten ALLAH razı olsun selamün aleyküm