Selamun Aleykum
Basta Imam-Hatip mezunu arkadaslar ve Turkiye'de istedigi bolumu kazanamayan arkadaslar icin okudugum universiteyi kisaca tanitmak istedim.
Uluslararasi Balkan Universitesi 2006 yilinda bir kac isadaminin gayretleriyle kuruldu. 3 yildir faaliyette olan universitede 4 fakulte ve 7 bolumle egitim-ogretime devam etmektedir.
Teknik Bilimler Fakultesi
-Endustri Muhendisligi
-Bilgisayar Muhendisligi
Iktisadi Ve Idari Bilimler Fakultesi
-Uluslarasi Ekonomik Iliskiler
-Kamu Yonetimi
-Halkla Iliskiler
Guzel Sanatlar Fakultesi
-Grafik Tasarim
Diller Fakultesi
-Ingiliz Dili ve Amerikan Edebiyati Bolumu
Okul bu sene icinde YOK'e denklik basvurusunda bulunmus ve basvuru olumlu sonuclar getirmistir. Su anda okulumuza kayit yaptirabilmeniz icin istediginiz bolumun OSS'deki baraj puanini gecmeniz gerekmektedir. Universite Makedonya ve diger Avrupa ulkelerinde de akredite edilmistir. Uluslararasi Balkan Universitesi Amerikan Egitim Sistemini benimsediginden birden fazla bolumu bitirme imkanini ogrencilerine sunmakta ve Oss'ye giremeyen ogrencileri SAT sinavinda baraji gecmeleri halinde kayit yapmaktadir. Okulumuzda egitim dili Ingilizce olup yeterli Ingilizceye sahip olmayanlar icin Ingilizce hazirlik okulu bulunmaktadir. Ayrintili bilgi : www.ibu.edu.mk (okulun internet sitesi) ciddi olarak dusunen arkadaslar ozel msjla ya da mail adresiyle iletisim icinde olabiliriz. Selametle...