bende varım kardeşim
la ilahe illallah muhammedun rasulüllah aşk ile
bende varım kardeşim
la ilahe illallah muhammedun rasulüllah aşk ile
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 718
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 719
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 720
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 721
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 722
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 723
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 724
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 725
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 726
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 727
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 728
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 729
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 730
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 731
ALLAH BENİ SEVİYOR MU DİYE MERAK EDENLER.....
"Eğer Allah`ın sizi sevip sevmediğini düşünüyorsanız sizi ne ile meşgul ettiğine bakın"
Bu hadisin açıklaması şu şekilde; eğer günlük hayatta malayani yani boş işlerle meşgul değilseniz hayatınız o`nun istediği şekilde geçiriyorsanız bilinki Allah sizi seviyordur...
Allah sevdiği insanın aklından hiç çıkmaz. Eğer bir insan sürekli Allah`ı düşünüyorsa aklı sürekli Allah`la irtibat halinde ise bu insanın 'Acaba Allah beni seviyor mu?' diye sorması abes olur...
'Madem Allah beni seviyor o halde neden dualarımı kabul etmiyor?'
Soğuk alınganlığı olan bir insan doktora gitse. doktor onu muayene etse ve hastaya
-Senin C vitamini almaya ihtiyacın var sana C vitamini yazıyorum. dese
Hastada:
-Yok doktor bey bana sen Avitamini yaz. dese doktorun cevabı:
-Senin A vitaminine değil C vitaminine ihtiyacın var. senin için yararlı olan bu.. olur...
Bu örnekteki gibi insan Allah`tan ısrarla bişeyler ister ama Allah kabul etmez bunun nedeni ya istediğimiz şey bizim için faydalı değildir çünkü biz geleceği göremeyiz ama Allah görür ve istediğimiz şeyin gelecekte bizim için hayırlı olmadığını bilir bu yüzden bizim için faydalı olan duanın kabul olmamasıdır.
Ya da
Allah duamızı kabul etmiştir ama biz yansımasını hemen göremeyiz doğru zamanın gelmesi gerekir. misal olarak babanızın arabasına bindiniz babanız kontağı çalıştırdı ve siz babanıza
-Baba 5. vitese takarmısın? dediniz. Babanız da size:
-Tamam (kızım oğlum) evladım dediğini yapacağim ama 5. vitese geçmeden önce 2'ye 3'e 4'e geçmem lazım 5. vitese geçmemin daha zamanı var..
der...
Eğer bu durumların dışında da duaları kabul olmuyorsa kişi Allah`la arasındaki münasebete baksın eminim hatalarını anlayacaktır... alıntı.
selam ve dua ile.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 732
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 733
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 734
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 735
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 736
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 737
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 738
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 739
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 740
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 741
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 742
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 743
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 744
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 745
Üye
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 746
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 747
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 748
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 749
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 750
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 751
La ilahe illallah Muhammedün Rasulüllah 752
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…