3.Ayet:
De ki:İçinizdekileri gizleseniz de açığa vursanız da Allah onu bilir.Göklerde ve yerde olanları da bilir.Allah her şeye kadirdir.
(Al-i İmran 29.ayet)
ayetlerin hepsi birbirinden güzel bende 3.ayet dedım
1.Ayet'i Kerime
2.Ayet'i Kerime
3.Ayet'i Kerime
4.Ayet'i Kerime
5.Ayet'i Kerime
3.Ayet:
De ki:İçinizdekileri gizleseniz de açığa vursanız da Allah onu bilir.Göklerde ve yerde olanları da bilir.Allah her şeye kadirdir.
(Al-i İmran 29.ayet)
ayetlerin hepsi birbirinden güzel bende 3.ayet dedım
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Üye
bir kardesi digerinden secmek güzel olmaz, bir ayeti oylasam diger'leri küser
emegine saglik kardesim, ayetlerin hepisi gercekten cok etkileyici
Üye
3.Ayet:
(Al-i İmran 29.ayet)
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Ayetlerin hepsi güzel
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
Ayetleri birbirinden ayırmam mümkün olmadığı ve olmayacağı için Seçim yapamıyorum. Bu konuyu hazırlayan kardeşim emeğine saygısızlık yapmak istemem. ettimse de hakkını helal et. Selam ve dua ile.
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)