benim sorularım bitmedi bir kaç sorum daha olacak bunlarada vevap verirsin inş 
1:kevserdenizi.net forum ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir?
İslam alemine konularımızla ve paylaşımlarımızla birlikde en iyi bir şekilde hizmette bulunmak...
2:İnternet ortamında forum olarak olsun, bilgi siteleri olsun güzel çalışmalar
yapılmakta. Bu çalışmaların hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyor musun? Yapılan yanlışlardan bahseder misin?
Evet hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyorum.internet hizmeti bir nimet olarak düşünüyorum bazı kişiler bunu farklı,bencil ve çıkar amaçlı kullanıyor bunu yanlış buluyorum..
3:kevserdenizi net forum ailesine söylemek istediğin bir şey var mı?
kevserdenizi ailesine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.her şeye rağmen yolumuza devam diyorum.
4:kaç kardeşsiniz?3
kaç numarasın?2 
5:en sevdiğin renk?yeşil.her tonunu severim yeşilin...
6:hangi takımı tutuyorsun?
genelde spor olarak takım tutmuyorum ama illa da tercih edeceksem kırmızı beyaz :D
7:Sizce ölüm ile yaşam arasındaki fark nedir?
ölüm:ebedi hayata göç etmektir yaşam: ise misafirhanedeyiz.mutlaka gideceğiz yaşıyoruz diye şeytana uyup kendimizi aldatmıyalım ebedi hayata kendimizi iyi hazırmalıyız...
8: Önemli olan zirveye çıkabilmek mi yoksa orda kalmayı mı başarabilmektir?
zirveye çıkmak kadar ortada kalmak da zordur.
9.En çok hangi günahı işlemekten sakınırsınız?
Günahın hepsinden korkarım.RABBİM hatalarımızı günahlarımızı af etsin...
10.Sıkıntılı anlarınızda ne yaparsınız?
abdes alır namaz kılarım.kur'an okurum.ve tesbih çekerim.besmele,estağfirullah, ya sabır, ve selevat....
11:Hatalarinizi kabul eder ve özür diler misiniz?
elbetet (hata bendeyse) hata yaptığım zaman özür dilerim .hatasız bir ALLAH dır...
12:Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu?
çok güzel bir duygu bu bölümü açtığınız ve bana bu sayfayı ayırdığınız için hepinize yürekden teşekkür ederim...:D