Gececi arkadaşlar: forumdan çıkarken içerde kimseyi koymayın ,kapıları kilitlemeyi unutmayın.:rolleyes:nöbetçi arkadaşımız masaları sandalyeleride kaldırsın,paspas çekmeyide unutmayalım,sabaha hazır olsun...
![]()
.
Gececi arkadaşlar: forumdan çıkarken içerde kimseyi koymayın ,kapıları kilitlemeyi unutmayın.:rolleyes:nöbetçi arkadaşımız masaları sandalyeleride kaldırsın,paspas çekmeyide unutmayalım,sabaha hazır olsun...
![]()
Elbette ablacığımkapıları kilitlerim, zorluk çıkaran olursa banlarım
ama paspas falan beni aşar kaçmak lazım :eek:
sabah erkek gelen paspas yapsın :D
ya da en son ben kalmıyım en iyisi mi :D
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
ama olmazki böyle arzunur hepsini tam yapsan sabah uykulu gözlerle ne kadar olur yane sonra millet gelir yeni üyeler gelir herkes ne der aaa :eek:
hadi bakalım bu akşam sıla ablanın dedikleri ellerinden öper :D
:rolleyes:
bak ya arşivin ışıklarınıda açık unutmuşsun hala üzerinden atmaya çalışıyon :D
sabah geldiğimde hamaratlığınızı sitenin üzerine görmek bizleri sevindirecektüüürr :D
kalasın sağlıcaklan![]()
Ben çıkarken azickul abimle günışığı vardı onlar açık unutmuşlardır ışıkları :rolleyes:
Düşünmem lazım :rolleyes:ama en iyisi sona kalmamak sanırım :D
cümleten kalalım sağlıcakla inş...![]()
bahane istemezük akşamdaaaaan akşama geliyon bide bahane buluyon sabah olaa görelim sitede neler ola :D
Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler inş...
Çok sevdiğim bir söz:D
.
:cool:Arakadaşlar elektirik faturası çok geldi işikları kim açık koyarsa faturayı ona saracam haberiniz olsun... :rolleyes: sabah geldiğimde forum pırıl pırıl olsun.çıkarken alermü de kurmayı unutmayın.Gece hırsız mırsız girmesin ALLAH mafasa![]()