Acronis True İmage ne işe yarar..? nasıl kullanılır..?
Acronis True İmage nin genel bi anlamı vardır oda yedekeleme bir çok yedekleme programı vardır norton ,the pesdical gibisinden acronis programı kullanış bakımından bunlardan zordur fakar verim olarak en iyisini alırsınız..acronis 9 , 10 gibi versiyonların kullanımı daha zordur bende bunu göze alarak size ilk acronisi sunuyorum ngr olarak yani iso kalıbı olarak upload ettim.Bu acronisi ben 5 senedir kullanıyorum bütün internet cafelerde olsun kendi bilgisayarımda olsun devamlı kullanırım.
Acronis True İmage ile hem zamandan tasaaruf hemde iş mevkülatı kolaylaşır.Bu program sayesinde evinizdeki bilgisayarınızı veya bi internet cafedeki makineleri kolaylıkla image alarak atabilrisiniz..Şimdi neler yapabiliyoruz görelim..öncelikle bilgisayarınıza çok güzel herşeyi güncel bütün programlar ve oyunlar yüklenmiş haline getirelim 80 lik bi HDD yi 50 /30 olarak bölün bilgisayarınızı nasıl istiyorsanız o hale getirin .b sonra acronis cdsini takalım ve reset atalım..acronis otomatik karşınıza gelicektir.
Bu programda mantık bellidir.C dekileri D ye koplıyoruz veya aldığımız image D den c ye kopyalıyoruz.Şimde image alalım image almak için resimdede gördüğünüz gibi Backup yazan yere tıklıyoruz sonra image ı nerden alacağimizi seçiyoruz tabiki C ileri dedikden sonra image nereye kopy yapsın tabiki D ileri ileri diyerek hiç bişeye elleiyorsunuz.proceed diyerek image alıyoruz.. sonra aldığımız image güzelce saklıyoruz.herhangi bi sorunda makinanızı eski haline döndürmek için bu iamge kullanacağiz.image atmak içinde Recovery tuşuna basarak ileri diyoruzbu sefer yine C ye tıklıyoruz ve karşımıza çıkan yerde image kopy yaptığımız yeri buluyoruz yani image buluyoruz. ve tıklayıp ileri diyoruz...bu kadar basit..sorun olduğun takdirde msnden online yardım edebilirim..
...DOWNLOAD ETMEK İÇİN GEREKLİ LİNK
..