abim sizide tanımak güzeldi ALLAH (c.c.) sevdiklerinizle hayırlı bir ömür nasip etsin inşaALLAH...
benimde küçük bi sorum olucak SEMİNE isminin anlamını yazarmısınız...?
abim sizide tanımak güzeldi ALLAH (c.c.) sevdiklerinizle hayırlı bir ömür nasip etsin inşaALLAH...
benimde küçük bi sorum olucak SEMİNE isminin anlamını yazarmısınız...?
:rolleyes:
çok güzel bir röpörtaj olmuş hocam
öğretmenlik nasıl bir duygu ??
http://www.kevserdenizi.net/forum/
semine değerli kıymetli demektir
Güzel bir duygu öğretmenliği çok seven birisiyim, , çocuğa yaklaşmayı bilmeyen, öğrencisiyle arasına iyi bir çizgi koyamayan öğretmen, çabuk yorulan, yılan öğretmen tabiki problemlerle karşılaşacaktır. Tabi bu söylediklerimin yanında bir de psikopat öğrenci tipi var onları da ıslah etmenin yollarını bulmak yine öğretmene düşüyor. İnsan yetiştiriyoruz hem de gençleri yetiştirmek oldukça zor. Ama herşeye rağmen yapıyoruz. Ben sadece öğretmenlik yapmıyorum bir nevi hayat koçluğu da yapıyorum onlara hayatın gerçeklerini öğretmeye çalışıyorum. Biraz sıradışı öğretmenim.
Allah razı olsun Rabbim sizin gibi Mümin kulları çoğaltsın..
http://www.kevserdenizi.net/forum/
selamün aleyküm çok deyerli kardeşim yada abim deyım senide tanımak güzeldi .rabbimden dilerimki içinizden geçenleri kabul etsin herşeyin en hayırlısını en güzelini nasıp etsin sizlere evlatlarının isimleri çok hoşuma gitti rabbim hayırlı evlat etsin onları inşl
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Seni tanımak çok güzeldi kardeşim. ALLAH C.C Gönlüne göre versin. Dua ile...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
.
SamiYusuf kardeşim bakıyorumda sağolsun arkadaşlar seni baya bir terletmişler.![]()
böyle güzel içten ve samimi bir şekilde sorularımıza sıkılmadan sabırla cevapladığın için teşekkür ederim.
RABBİM evlatlarınıda sizin gibi islam yolunda ilerlemeyi nasip etsin.yuvanda huzur ve mutluluğu eksiltmesin....
sizleri tanımak çok güzeldi.iyiki böyle bir site açmışım iyiki sizler varsınız..bagırmaa