Sadeleştirilmemiş olduğu gibi orjinal
Sadeleştirilmemiş olduğu gibi orjinal
:rolleyes:
Co Admin

paylaşım için teşekkürler kardeşim.
link kırık
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Camii İmamı Sayın Hasan Güler’den bir “Kurân “B” Meâli” hazırlamıştır Hasan Güler Hoca’nın birkaç yıllık çalışma sonucu hazırlamış olduğu “Kurân “B” Meâli”ni ekte PDF formatında iletiyorum.İçindeki bilgiler Elmalılı Hamdi Yazır’ ın hazırladığı "HAK DİNİ KURÂN DİLİ" isimli kaynak alınarak değerlendirilmiştir.
Link yenilenmiştir tekrar deneyiniz
:rolleyes:
verilen link Elmalılı Hamdi Yazır Tefsirinin SADELEŞTİRİLMİŞ halidir. Eğer sadeleştirilmemiş linki varsa paylaşırsanız sevinirim.
orjinal olanı bulamayız bence sadeleştirilmiş olan tefsir yerine üstadın orjinal uslubunu anlamakta zorlansamda yeğlerim anlamaya uğraşırım hem daha iyi anlarım