Her Zaman Yaşadıklarınla Değil Yaşattıklarınla Anılırsın Unutma Ne Yaşatırsan Bir Gün Aynısını Yaşarsın!!!...
Her Zaman Yaşadıklarınla Değil Yaşattıklarınla Anılırsın Unutma Ne Yaşatırsan Bir Gün Aynısını Yaşarsın!!!...
Arkadaşlar Katılımlarınızı Bekliyoruz..
"Bir sözü söyleyeceğin zaman düşün!" Eğer o sözü söylemediğin zaman mesul olacaksan söyle, Yoksa sus!"
İmam-ı Gazali
"İman sahibi az konuşur, çok iş yapar; münafık ise çok konuşur, az iş yapar"
(Ahmed Rufai hz)
Vuslatı isteyen Aşık ayrılığa hazır olmalıydı. Bunun içindir ki ben, en mesut Aşığın, devamlı vuslatı
isteyen ama hiç vuslatı yaşayamayan Aşık olduğunu düşünüyorum...
Sevgilinin gelişinin ayak seslerini duyarak kıyamete kadar yaşanılabilir ama vuslata erdikten sonra gideceğinin korkusuyla hemen can verilirdi... Sonunda vuslat olan bir ayrılık, dertleri bile zevke dönüştürür ama sonu ayrılıkla bitecek bir vuslat sevinci kedere boğardı..."
İSKENDER PALA
(Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk)
"Kişinin Sözü, Aklını ve Faziletini Gösterir !..."
Hz. Ebu Bekir (R.a)
Fikri fikrinizle uyuşmayan insanla fazla meşgul olmayınız. Fikirde ayrılık kolay giderilmez...
HZ.ALİ (r.a)
emeğinize sağlık.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
"İnsanda yok ise "Edep" neylesin medrese, mektep! Okusa Alim olsa yine merkep, yine merkep!..
N.F.K.