efendim sevgiye aşka fena düştük son zamanlarda ... nedense merhameti yitirmiş toplum içinde egoların tatmini için arayışlar sürerken sevgi sahiplenme duygusu ile karıştırılmaya başlandı....sevgi sevgiliden gelene sabredebilmektir sabr ister .... uzun uzun sevin birbirinizi demenin anlamı anlamını yitirdi....kimse kendisini sevmiyor ki kendisinde olmayanı nasıl sevsin....ben beni sevmeliyim ki bende var olan ıkeşfetmeliyim ki nefsini bilen rabbini bilir sözüne uyumlu hale geldikten sora diğerini sevebileyim ...bir de şiddetle itiraz ettiğim konu vardır ki sevgi konusunda Allah dostu denen zatların sözü bile olsa asla kabul etmem "yaradılanı severiz yaradandan ötürü""" ? bu nedir ...sen kimsinde Allah azze ve celle nin sevmediğini seversin ..sen kimsinde fasıklara itaat edersin sen kimsin ki kafirleri insan gözü ile görüpsevdiğini söylersin...birbirinizi sevin sözünde müslümler kasdetilmektedir kafirler değil...müşrikler değil....Allah kimleri sevmez bakmak gerek ....edebiyatçıların felsefecilerin tasavvufilerin kendilerince hükümlerine bakmak bu böyle dedi mutlaka dorudur demek ahmaklıktır...Allah c.c. kimleri sever kimleri sevmez ...iyi bilmek gerekir efendim saygı ile vesselam... ben mesela namaz kılmayan kişiye hain gözü ile bakarım ve asla sevmem ...rabbine asi olandan herşey beklenir şeytanın oyuncağı olmuştur... saygı ile vesselam....not tartışma konusu değildir...