nisa cnm rabbim nasıp etsin sana rizeye gitmeyide çayda toplarsın okadar zevkliki keşan belinde birde başında çay makası elinde hurcun arkanda ne güzel olursun tam bir rize paçisi :D:D
nisa cnm rabbim nasıp etsin sana rizeye gitmeyide çayda toplarsın okadar zevkliki keşan belinde birde başında çay makası elinde hurcun arkanda ne güzel olursun tam bir rize paçisi :D:D
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
yolum düşerse birgün rizeye inşallah
Seni çok Özledim Annem
Ya her zaman bekleriz siz yeter ki gelin hem istersen şimdi gel nisa çayda toplamaya yardım edersin:D
__BeN BeNi BıRaKTıĞıM ZaMaN SeN BeNi BıRaKmA ALLAHIM__
__KoNuŞsAm T€sİrİ yOk SuSsAm GöNüL rAzI d€ğİl__
ne diyim emeinizesağlık güzel bir röportaj olmuş
http://www.kevserdenizi.net/forum/
harika bir röportaj emeğinize yüreğinize sağlık eğlendim baya
tanımak çok hoş oluyor sizleri
Teşekkürler incifiliz tombili...
__BeN BeNi BıRaKTıĞıM ZaMaN SeN BeNi BıRaKmA ALLAHIM__
__KoNuŞsAm T€sİrİ yOk SuSsAm GöNüL rAzI d€ğİl__
kamilya KARDEŞİM seni de tanımak çok güzel; samimi
ve hoş röportaj olmuş. ALLAH ( c.c) gönlüne göre versin,
hayallerin gerçekleşsin İNŞALLAH.
huzur sokağı kitabını ya 1989 yada 1990 da okudum. benim unutamadığım birde MİNYELİ ABDULLAH kitabını okumanızı tavsiye ederim.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ