Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
ben evlılık yapmadım evlıde degılım ama bırseylerı bılmek ıcın yaşamak gerekmıyorum ıyı gozlemlerım saygı dıyorum sevgı bıtmısse saygı olması lazım ıkısıde yoksa o evlılık bence bıtmış
Üye
Bence Evlilik kutsal bir şeydir.
O kutsallığın Saflılğı ve uzun yıllara dayanması için hem bayan ve erkeğin her iki Vazifeyi de yerine getirmesi lazım diye düşünüyorum.
Nasıl ki benzinziz araba Çimentosuz harç, Araba kullanmak için ehliyet gerekiyorsa evlilikte de hem sevgi ve saygı olması gerekir yoksa Tek sevgi üzerne kurulan Evlilik kısa sürebilir.
Aşk biter,sevgi biter kalan yinr saygıdır. bence her ikisininde olması şarttır.
Gelelim Evdeki komuta düzenine Tabiki bayanlara biz erkeklerin daha anlayışlı bir şekilde üslupla yaklaşması gerekir evin Direği erkek ise yuvayı yapanında dişi kuş oldugu unutulmamalıdır.
Erkek hegomonyasında geçen bir düşünürsek orada ne anlayış Ne saygı ve sevgi oluşur.
Erkekler sert mizaçlı bayanlar ise sevgi ilgiye alakaya muhtaç nadide bir çiçektirler.
Erkeğin en nadide ve sevdiği çiçeğin hanımı olması duasıyla...
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...