4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Hayır ! Vallahi hayır,billahi hayır !

Share
    DIŞARDA
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 100,0%
    Overall activity: 100,0%
    Achievements
    SiLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMEKTAR KURUCU

.
    Yer
    ISPARTA
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    10

Hayır ! Vallahi hayır,billahi hayır !

Hayır ! Vallahi hayır,billahi hayır !
    Ümmetlik bir payedir;ihlas ve samimiyet ister..Ümmetlik bir şereftir;heyecan ve helecan ister..Ümmetlik bir rütbedir;aşk-şevk ve iştiyak ister...Tüm ümmetlik özellikleri bende yok Ya Resulallah...Artık meramımısize olan sevgimi ifade edemez hallere düştüm Ya Resulallah...Size karşı edebine uygun hitapta bulunamayışımı da bağışlamanızı rica ediyorum Ya Resulallah..Kömürleşmiş ve her tarafını sis kaplamış hayallerim yitik sevdalara karıştı Ya Resulallah..Dumura uğradı hislerim..Bakar-kör oldu gözlerim..Sandılar ki ben kendi halinde bir mecnunum..Oysa ben aşkına vurgun;kapının mecnunuyum Ya Resulallah...Ben ukbaya sevdalıgül bahçenizin dikeniyim Ya Resulallah..Değilsem de öyle olayım Ya Resulallah...Dikenler de su ister Ya Resulallah...!

Şu dünyada yalpalar oldumdünya engeline takılır oldum..Ukbayı unuttumahireti dünya sandım..Affet Ya Resulallah..Beni edip sandılar..Beni hatip bildiler...Ne ediptim ne hatip..Yoluna başını koyamamış aciz bir ümmetindim Ya Resulallah..Acziyetimi basamak yapıp da huzuruna geldim Ya Resulallah...Hiçliğimi affıma referans yapıp da geldim..Ümmetsizlik tasmasıylakulluksuzluk boyunduğuyla geldim Ya Resulallah...

Yoruldum Ya Resulallah..Aşkını aradım yıllarca ama bulamadım..İzini aradım bir asırlık yıllarda ama izinden bir eser göremedim..Yoksa ben izini mi kaybettim Ya Habiballah ?

Beni anlayamadılar Ya Resulallah..Sana olan aşkımı kelimelere yükledim de geldim Ya Resulallah..Zor taşıdıkları her halinden belli olan kelimelerim neredeyse diz üstü yuvarlanıverecek...14 asır sonrasının adı sanal olan ortamında sana olan aşkımı kelime dağarcığımla birlikte kelimelere dökmeye çalışırken ortamın sanallığı sana olan aşkıma gölge düşürdü Ya Resulallah...İstedim ki her zemin ve zamanda ve her şart altında sana olan aşkımı anlattıkça anlatayım ama buna da bir kulp takıverdiler Ya Resulallah...

Beni yaşıma bakmadan çocuksu hisler içine dalmış gitmiş zavallı birisi olarak değerlendiriverdiler...Banaenaniyet bataklığına bata bata senin aşkını aramaya çalışankendisini kurtarmaktan acizzavallı birisi diyenler de oldu Ya Resulallah...Oysa hiçbiri hayatımın hiçbir karesine muttali değildi...Oysa hiçbiri kalbimin hiçbir köşesine misafir olmamıştı Ya Resulallah...!

Beni bilmiyorlar..Beni anlamıyorlar Ya Resulallah..Hissettiklerimi belki de hiç hissetmiyorlar...Buna rağmen hakkımda yorumlar yapıyorlar...Hiçbiri gerçek hayattaki adımlarımı takip etmedi..Hiçbiri gerçek hayattaki sesimi-soluğumu duymadı..Hiçbiri gerçek hayatta gezdiğim yerlerde dolaşmadıgittiğim evlere gitmediiçtiğim sulardan içmedi....

Sandılar ki;ben şeytani bir tuzağın mağduruyum..İçten içe kıvrılıp duran kapkara bir yılanın mahkumuyum...Oysa şu anki hislerimiyaşadıklarımıyaptıklarımıgözyaşlarımı bilmiyorlar Ya Resulallah..Oysa şu anki dünyevi ölçütlerle beni değerlendirmeye kalkıştıklarının farkında bile değiller Ya Resulallah...Sanıyorlar ki;ben bir dünyevi amacın müptelasıyım..Sanıyorlar ki; ben hiçbir zaman yolunda değilmişim...Sanıyorlar ki; ben sizi hiç sevmemişim..Hayır..! Vallahi hayır ! Billahi hayır ! Yalan Ya Resulallah ! Vallahi yalanbillahi yalan Ya Resulallah...! Sizi hiç sevmediğim kesinlikle doğru değildir Ya Resulallah...Sevgini kullanıp da dünyevi amaçlar peşinde sürüklenip gittiğim de yalandır Ya Resulallah...Onlar beni bilmiyor..Onlar beni bilmiyor Ya Resulallah...

ahmet emin yılmaz

DIŞARDA
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements
    Konyevi Nisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co Admin
    Yer
    Dünyadan !!
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    38

Standart Cevap: Hayır ! Vallahi hayır,billahi hayır !

Allah c.c. razı olsun ablacım
    emeğine gönlüne sğalık...

Seni çok Özledim Annem

DIŞARDA
    Level completed: 24%,
    Points required for next Level: 152
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 152
    Achievements
    SuSkuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

Allah (c.c) razı olsun.
    Sus gönlüm.
    Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus.

Her susuşun bir cevap olsun.

Her susuşun sabrın olsun

Her susuşun ''Dua''n olsun..

Reyhani
    Reyhani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok, çok hoş bir paylaşımdı. Allah-u Zülcelal razı olsun.