tusemnisayi deyil benide yordun bacım neydi bu sorulr anam başım döndi başım döndünisanin roportaj zamani geçmemişmiydi ne dövv
tusemnisayi deyil benide yordun bacım neydi bu sorulr anam başım döndi başım döndünisanin roportaj zamani geçmemişmiydi ne dövv
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Sürekli okuduğunuz gazete niçin onu okuyorsunuz?
Okuduğunuz abone olduğunuz dergi var mı?
Sizin için eş neyi ifade ediyor?
En belirgin özelliğiniz nedir ?
Sahabi hanımlardan örnek aldığınız kişilik var mı?
Dindar olmak demek bundan siz ne anlıyorsunuz?
ALLAH'I TANIYAN İTAAT EDEN, ZİNDANDA DAHİ OLSA BAHTİYARDIR.ONU UNUTAN SARAYLARDA DA OLSA ZİNDANDADIR, BEDBAHTTIR....
Sürekli okuduğunuz gazete niçin onu okuyorsunuz?
Gazete okumuyorum malesef
Okuduğunuz abone olduğunuz dergi var mı?
Sızıntı dergisine aboneyim
Sizin için eş neyi ifade ediyor?
Bir Ömür MUTLULUK Güven huzur sevgi şefkat kısacası herşey
En belirgin özelliğiniz nedir ?
Sinirli ve takıntılı :D:D:D
Sahabi hanımlardan örnek aldığınız kişilik var mı?
Hz Fatma
Dindar olmak demek bundan siz ne anlıyorsunuz?
bence doğru yolda olan Allahın emrini yerine getirebilen herkes dindardır..
Seni çok Özledim Annem
Hayrun-Nisa KARDEŞİM; ben röportajla karşı, karşıya gelinceye kadar bu bölümü fark etmemiştim. onun için kusurumu bağışla lütfen. seni sorularla çok yormuşlar. büyük geçmiş olsun. röportajı okumak bile yorucu oldu ama o samimi cevapların ve seni daha yakından tanıma merakım o yorgunluğu çok geri plana attı. seni tanımak çok güzel ve onurlu bir duygu. ALLAH (c.c) senin gibi bir kardeşi herkese nasip/tanış etsin. ailenle sağlıklı, mutlu ve herşeyin gönlünce olmasını ALLAH (c.c)'den dilerim.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ