750 gr but eti kuşbaşı
4 Adet patates
3 Adet soğan
2 Adet havuç
2 Yemek kaşığı margarin
1 Yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
Tuz, karabiber


Hazırlanışı
  • Bir tencerede margarini eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin.
  • Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun.
  • Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 1-2 defa karıştırın.
  • Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin.
  • Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın.
  • Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 1-2 kez karıştırarak kaynatın.
  • Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın.
  • NOT : Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz.
  • Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz.