Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
hemen fark edip iltifatta bulunmanı ister
çok zor..ama denicez inş.
Sana şükürler olsun ki bizi karanlıktan çıkartıp müslüman yaptın Ya Rab
arzu nur hanım istekler çok güzel. açıkçası böyle bir erkek varsa insanın kadın olası geliyor)) şaka bir yana bu istekler çok olmamakla beraber, bu kadar isteğin olması kadınların kanaatkar olması noktasında biraz sıkıntı oluşturacağa benziyor. şunlar mutlaka olmalıdır:
1.erkek evinin nafakasını temin etmek zorundadır.
2.ailesiyle ilgilenmeli ve onları başı boş bırakmamalıdır.
3.karısına karşı iyi davranmalıdır.
bunların dışında sayılan onca maddenin olabilmesi hatta 3. maddenin bile tam manasıyla uygulanabilmesi, bence kadının kocasına olan saygısına bağlıdır. buradaki saygıdan kasdım arkadaş ilişkilerinde bile gerekli olan karşılşıklı saygı değil, kocasının aile reisi olduğunu unutmadan onun meşru ölçüdeki isteklerine kendisinin hoşuna gitmese, kendi arzu ve isteklerine uymasa dahi sırf kocası istediği için yapabilme sabrı, tahammülü ve iradesini gösterebilmesine bağlıdır.
amacım bu forumda bir tartışma çıkarmak asla değildir. sadece bir görüş olarak söylemek istedim. saygılar sunarım.
Öncelikle yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim. Neden tartışma olsun, herkezin fikrine saygı duyarız, firirlerinizi söylemekte hakkınız. Yorumunuz çok doğru katılmamak elde değil bu zamanda ne böyle beyler nede böyle hanımlar yok gibi, olsada azdır sanırım. Tabi ki en başta saygı, sevgi, anlayış, hoş görü olmalı bunlar olduktan sonra saydığınız şıklarda yeterli olur gibime geliyor
çok güzel paylaşımda her erkeğin uygulicani sanmıyorum
bende eşimdem birazda az agresif olasını diliyorum rabbimden
güzel kardeşim yüreyine sağlık ALLAH RAZI OLSUN SENDEN
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Bana uygulayacak bir bey denk gelir inş....:D
Rabbim senin de dileğini kabul etsin inş...
Sağol teşekkür ederim canım Rabbim cümlemizden razı olsun inş...
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…