2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Hiç bir şeye ihtiyacı olmayandır

Share
    DIŞARDA
    Level completed: 39%,
    Points required for next Level: 122
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 0%
    Achievements
    AYŞEnaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye

Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    0

Hiç bir şeye ihtiyacı olmayandır

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
    Kendi yanında kitaptan ilmi olan biri dedi ki: "Ben, (gözünü açıp kapamadan) onu sana getirebilirim." Derken (Süleyman) onu kendi yanında durur vaziyette görünce dedi ki: "Bu Rabbimin fazlındandır, O'na şükredecek miyim, yoksa nankörlük edecek miyim diye beni denemekte olduğu için (bu olağanüstü olay gerçekleşti). Kim şükrederse, artık o kendisi için şükretmiştir, kim nankörlük ederse, gerçekten benim Rabbim Gani (hiç bir şeye ve kimseye ihtiyacı olmayan)dır, Kerim olandır. (NEML SURESi / 40)
    Kim cihad ederse, yalnızca kendi nefsi için cihad etmiş olur. şüphesiz Allah, alemlerden müstağnidir. (ANKEBUT SURESi / 6)
    Ey insanlar, siz Allah'a (karşı fakir olan) muhtaçlarsınız; Allah ise, ğaniy (hiç bir şeye ihtiyacı olmayan)dır, Hamid (övülmeye layık)tır. (FATIR SURESi / 15)
    Güzel bir söz ve bağışlama, peşinden eziyet gelen bir sadakadan daha hayırlıdır. Allah hiç bir şeye ihtiyacı olmayandır, yumuşak davranandır. (BAKARA SURESi / 263)
    işte sizler böylesiniz; Allah yolunda infak etmeye çağrılıyorsunuz; buna rağmen bazılarınız cimrilik ediyor. Kim cimrilik ederse, artık o, ancak kendi nefsine cimrilik eder. Allah ise, ğaniy (hiç bir şeye ihtiyacı olmayan)dır; fakir olan sizlersiniz. Eğer siz yüz çevirecek olursanız, sizden başka bir kavmi getirip-değiştirir. Sonra onlar, sizin benzeriniz de olmazlar. (MUHAMMED SURESi / 38)
    Musa demişti ki: "Eğer siz ve yeryüzündekilerin tümü inkâr edecek olsanız bile şüphesiz Allah hiç bir şeye muhtaç değildir, övülmüştür." (iBRAHiM SURESi / 8..

DIŞARDA
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Achievements
    Konyevi Nisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co Admin
    Yer
    Dünyadan !!
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    38

emeğine sğalık canım sağol...

Seni çok Özledim Annem

Bu Konudaki Etiketler