İsrailin yapmış olduğu insanlık dışı saldırıyı kınıyor
bu saldırıda hayatını kaybedenlere Allah CC'den Rahmet
yakınlarına sabırlar diliyorum
İsrailin yapmış olduğu insanlık dışı saldırıyı kınıyor
bu saldırıda hayatını kaybedenlere Allah CC'den Rahmet
yakınlarına sabırlar diliyorum
KUNUT DUASI
"Allahümme innâ nesteînüke venestağfirüke velâ nekfürüke ve nü´-minü bike venahle´u menyefcuruke. Allahümme iyyâke na´budü veleke nusallî ve nescüdü ve ileyke nes´â ve nahfidü. Nercû rahmeteke ve nahşâ azâbeke inne azâbekelcidde bilküffâri mühlik Allahümme azzibil kefaretellezîne yesuddüne an sebîlike ve yükezzibûne rüsüleke ve yukâtilûne evliyâeke. Allâhümmeğfir lilmü´minine vel mü´minâti velmüslimine velmüslimât. Ve aslıh zâte beyninim ve ellif beyne kulûbihim. Vec´al fî kulübihimul´ îmâne velhikmete ve sebbithüm alâ milleti Resûlullahi Sallallahu Aleyhi ve Selleme ve evzi´hüm en yûfû biahdikelîezî âhedtehüm aleyhi Vensurhüm alâ adüvvike ve adüvvihim. İlâhelhakkı, vec´alnâ minhüm"
(Allah´ım! Biz, Senden yardım isteriz ve bağışlamanı dileriz, nimetlerini inkâr etmeyiz. Sana iman ederiz, Sana isyan edeni terk ederiz. Allah´ım! Ancak Sana ibâdet ederiz, rızan için namaz kıiar ve secde ederiz. Rızan için çalışır ve koşarız. Senin rahmetini umarız ve azabından korkarız. Gerçek Senin azabın elbette kâfirlere erişecektir.)
Allah´ım! Senin yolundan çeviren, peygamberlerini yalanlayan ve velilerini öldüren kâfirlere azab ver.
Allah´ım! Mü´min erkeklerle mü´min kadınları, müslüman erkeklerle müslüman kadınları bağışla ve aralarını düzelt, kalblerini birleştir, kalb-lerine imân ve hikmet ver, Resûlüllah Sallallahu Aleyhi ve Sellem´in dini üzere onları sabit kıl, kendilerinden almış olduğun sözü yerine getirmeye dair kendilerine ilham ver; onları Senin düşmanlarınla kendi düşmanlan üzerine muzaffer kıl. Ey Hak olan Allah! Bizi onlardan yap...)"