hayat nedir ?beklentileriniz nelerdir?
hayat nedir ?beklentileriniz nelerdir?
http://www.kevserdenizi.net/forum/
valla beklentim huzurlu bir hayat..islamı güzelce yaşamak..
hayatın tarifi ise karmakarışık
Seni çok Özledim Annem
hayat anlaşılmaz ve karısık ve bunaltıcı
beklenilen ise rıza dairesinde bir hayat
açtım gözümü, indim pazara
bir kefen aldım döndüm mezara
bu kadar kısa bir hayat ancak şu iki kelimeyle tarif edilebilir
bir hiçtir
Hayat neyi nasıl yaşadığına bağlıdır. Ne kadar yaşadığımızın bir önemi yoktur;
bence hayat hicrettir..dünyaya gelişimizle başladı hicretimiz..ecel vakti gelip rabbimize kavuştuğumuzda en son ki hicretimiz olacak..
HAYAT Kötü acımasız..Beklentim Rabbimden dileğim Ona İslama uygun yaşamak.En başta örtünmeyi bana nasip etmesi.Mutluluk..Helal rızık.Sağlık.Aile.Bebekler..On a karşı görevlerimi yerine getirmeyi nasip etmesi.Bekliyorum...
Hayatınmın tarifini ben değil iman ettiğim kur'an-ı azim
çizmiştir. (iman ehlinin hayat rehberi) her istediğimi yaşayamam, her istemediğim
şeyden uzak duramam. çünkü yazmıştır İLAHİ! kulunun hayat yazısını. sonra bırakmıştır
onu; iradesiyle yapacaktır tercihini, nefsiyle başbaşa.
can dediğimiz emanet ruh! Allah'ın takdiri ve izni ile (fani) hayat dediğimiz
imtihan koridorundan yaradılış gayesine uygun ahir dediğimiz ebedi hayatımıza
kavuşmamızı ALEMLERİN MALİKİ HZ ALLAH C.C NİYAZ EDİYORUM.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ