Bu sana yazdığım son mesaj.Ne yazıcağımı inan bilmiyorum.Yine ilk günlerdeki gibi içimden gelenleri söliycem.Bugün günlüğüne de yazdım,seninle birlikte olduğum süre içinde bana bugüne kadar hiç tatmadığım kadar huzur verdin.Sıkıntılarımda yüzümü güldürdün.Güçsüz kaldığım anlarda bana dayanma gücü verdin.Hani dedin ya koltuk değneklerimi alıp gidiyosun diye,bilki seni ayakta tutabilme güzünü yine senden alıyodum.Eğer beni böylesine sevmeseydin,inan sana destek olmaya,tökezlediğin yerde seni ayakta tutmaya gücüm olmazdı.Tüm hayatım boyunca sonsuza dek hatırlayacağım bisürüler hatıram oldu seninle.Müthiş bir aşk yaşattın bana. Düşünüyorumda herşey harikaydı.Kavgalarımız küçük sebeplerdendi.Barışmamız çok kısa sürüyordu.Birbirimize iyice alışmıştık.Herşey ama herşey harikaydı.Hiç tahmin etmezdim böyle bir sebepten dolayı biteceğini.Hep ailemin karşı duruşunu nasıl yıkabileceğimi düşünüyodum.Bukadar çaresiz kalıcağımı hesaplayamadım.Elimin kolumun büyük yerden kesileceğini ummadım.Şimdi inanması güçte olsa artık birlikte olamiycaz.Söyleyecek çok seş var, ama zaten bunların hepsini konuştuk.Yazmak bile zorlaşıyo.Herşeyin zor geldiği gibi.Sanma ki bulutların üzerinden tek başına düştün.Sanma ki ben seni tepeden aşağı bıraktım.Sen düşerken bu sefer, son sefer tutamadım elini.Beni tutup kurtarmak isteyenler bilmediler ki yerim senin yanın.Bilmediler ki sensizliğe alışmaya çalışmak ne kadar dayanılmaz bir acı veriyor.Duramadım ayaklarımın üzerinde senide alıp bi başımıza hayatımızı kuralım.

OLMADI...İstemeyerek gidiyorum.Kalmam çare değildi hiçbir sıkıntıya.Düzelmezdi hiçbiri gitmemekle.Ama şunu bil,belki bu yeterli değil ama yüreğimden hiç gitmeyeceksin.Orda saklıycam seni biyere,ömrümün sonuna kadar benimle kalacaksın.Hayalini getiricem gözümün önüne.Özel günlerimizde geçip bi yere seni hayal edicem.Dinlediğimiz şarkılarda seni bulucam.Bebeğim..Böyle olmasını hiç istemedim.Ama uymak zorundayım onlara.Sonu yıkımım olsada uymak zorundayım.Unutma beni olma mı? Dinsede ağrın birgün çıkarıp atma yüreğinden.Bi köşede dururum ben.Ben ömrümün son anına kadar saklıycam seni içimde.Son kez söylüyorum bunu sana,seni çok sevdim,çok seviyorum,hepte sevicem...Hoşçakal Bitaneciğim...
(alıntı)