SecurStar’ın deneyimli uzmanları data koruması için kullanımı kolay ve şeffaf bir ürün yarattılar. DriveCrypt Plus Pack Enterprise arka planda çalışarak kurulumdan kullanıma kadar kullanıcıların iş akışını önlemez. Kullanıcılar veri güvenliklerinin sağlandığından emin olurlar. Veri, şirketlerin ve organizasyonların sahip olduğu en önemli değerlerden biridir. Mobil bilgisayar ortamları verilerin korunmasını daha zor hale getirmiştir. PC ve mobil cihazlar, üzerindeki hassas ve değerli veriler nedeniyle çalınma ve kaybolma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bu sebeple şirketlerin yönetim birimi, verilerin güvenliğini sağlamak için gerekli tedbirleri almak zorundadır. DriveCrypt Plus Pack Enterprise güvenli bir şekilde verilerinizin korunmasını sağlar. Kurulumu kolaydır ve IT güvenlik kurallarının uygulanmasını sağlar. Boot koruması ve otomatik şifreleme yeteneklerinin sentezi sayesinde yüksek derecede güvenlik sağlanır. Full disk şifrelemesi diskin sektör bazında şifrelenmesini sağlar, geçici dosyalar oluşturmaz ve dosyaların yetkisiz kopyalanmasını engeller.

Boot öncesi kimlik denetimi

DriveCrypt Plus Pack Enterprise ile boot öncesi kimlik denetimi yapılır. Kimlik denetimi bilgileri disk üzerinde saklanmadığı için değiştirilmesi mümkün değildir. Şifre girildikten sonra sistem başlangıcı ve işletim sistemi yüklenmesi işlemleri yapılır.
Güçlü 256 bit AES şifrelemesi
DriveCrypt Plus Pack Enterprise, güçlü 256 bit AES şifreleme algoritması sayesinde verilerinizin güvenliğini artırır. Sadece kimlik denetiminden geçmiş olan kullanıcılar bilgisayara erişme hakkında sahip olurlar. Kullanılan şifreleme tekniği NIST(National Institute of Standards and Technology) tarafından güvenli bulunmuştur.

Yönetim konsolu üzerinden kolay, merkezi kurulum ve yönetim

DriveCrypt Plus Pack Enterprise kurulumu kolay ve hızlı bir programdır. Merkezi konsol farklı PC ve kullanıcıların yönetilmesini ve kullanıcıların hiyerarşik biçimde gruplandırılmasını sağlar. Bu işlemler tek bir server üzerinden yapılabilir.
Transparan işlem yeteneği
DriveCrypt Plus Pack Enterprise şirket çapında güvenlik politikalarının uygulanmasını sağlar. Transparan şekilde arkaplanda çalışarak kullanıcıların işlerini bölmez.

Yetkisiz erişimlere karşı koruma

DriveCrypt Plus Pack Enterprise tüm verileri şifreleyerek sadece yetkisi olan kullanıcılara görünür ve erişilir kılar. Yetkisiz kullanıcılar verilere ve ya veri yapılarına erişemezler.
Active directory’den kullanıcı ithal etme
Kullanıcı listeleri active directory’ den ithal edilerek hızlı bir şekilde oluşturulabilir.
Uzaktan şifre kurtarma

DriveCrypt Plus Pack Enterprise ile sistem yöneticileri unutulan kullanıcı şifrelerini uzaktan erişerek kurtarabilirler.
Kullanıcı bazlı hakların yönetimi
DriveCrypt Plus Pack Enterprise ile her kullanıcı için farklı yetkiler tanımlayabilirler. Kullanıcılar atanan haklara göre erişim haklarına sahip olurlar. Kullanıcılar sistem yöneticileri tarafından zaman ve veri miktarı bazında da kısıtlanabilirler.
Gözetimsiz bilgisayarlar için konsol kitleme özelliği
DriveCrypt Plus Pack Enterprise “Lockout Console” fonksiyonu sayesinde gözetimsiz PC ve ya notebook’ların konsola erişmesi engellenir. Lokal konsol ekranı gizleyerek sadece yetkili kullanıcıların konsola erişmesini sağlar.

Kompleks şifre politikası
DriveCrypt Plus Pack Enterprise organizasyon çapında kompleks şifre politikası uygulanmasını sağlar.
Password sniffing koruması
DriveCrypt Plus Pack Enterprise Back Orifice, SubSeven gibi trojanların ve hackerların şifrelere erişmesini önler.
Bute force saldırıları koruması
DriveCrypt Plus Pack Enterprise kullandığı sofistike pre-boot yordamlar sayesinde brute force saldırılarını yavaşlatır ve imkansız hale getirir.
Harici ortam şifrelemesi
DriveCrypt Plus Pack Enterprise harici ortam (floppy, ZIP ve AZ diskleri, USB hafızalar) şifrelemesini destekler.
Hız kaybı yok
DriveCrypt Plus Pack Enterprise Edition sistem kaynaklarının maksimum %3ünü kullanır.
SecurStar ile Mükemmel Veri Koruması

Şifreleme çözümleri konusunda önde gelen firma
SecurStar, bilgi güvenliği konusunda global bir şirkettir. Şirket son yıllarda somut bir büyüme göstermiştir. Bu büyümenin sebepleri:

1. Şifreleme yazılım ve donanımları üzerine geliştirme ve üretim
2. Yeni IT güvenlik sistemleri üzerine araştırma ve üretim
3. Data güvenliği konusunda danışmanlık
4. Bilgisayar ve network güvenliği
5. Programlama servisleri