5 adet milföy hamuru
isteğe göre pirinç,ben 12 su bardağı kullandım
5 adet tavuk göğsü
1 bardak bezelye
isteğe göre arpacık çorbalık
ve tabiki sıvı yağ
pilavı
bildiğimiz şekilde pişirip biraz demlenmeye bırakalım.
diğer tarafta kek kalıbımızın içini hazırlayalım.bunun için şekilde görüldüğü gibi milföy hamurlarını kalıbın dilimlerine göre keselim ve önceden az sıvı yağ ile yağladığımız kalıba düzgün biçimde yerleştirelim.benim kek kalıbım küçük olduğu için 4 tanesi yetti.
sonra biraz dinlenen pilavı kalıbın içine hamurlar kaymayacak şekilde dökelim.
kalan 1 tane hamuruda kalıba göre açıp pilavın üstü görünmeyek biçimde kapatalım
ve önceden ısıtılmış fırında hamurlar kızarıncaya kadar pişirelim
Afiyet olsun...