Günün Hadis-i Şerifi
Ramazan dışında da oruç tutmak istersen Muharrem ayında tut. Çünkü o Allah'ın ayıdır. O ayda bir gün vardır ki, Allah onda bir kavmin günahlarını affetti, bir başka kavmin günahını da affedecek.
(Tirmizi, 741)
Günün Hadis-i Şerifi
Ramazan dışında da oruç tutmak istersen Muharrem ayında tut. Çünkü o Allah'ın ayıdır. O ayda bir gün vardır ki, Allah onda bir kavmin günahlarını affetti, bir başka kavmin günahını da affedecek.
(Tirmizi, 741)
Seni çok Özledim Annem
"Din kardeşini güler yüzle karşılamak gibi bir iyiyliği sakın küçük görme!"(hadis-i şerif"
"Amellerin en hayırlısı ilk vaktinde kılınan namazdır"
(Hadis i Şerif)
Benim ümmetim, merhamete uğramış bir ümmettir. Ağirette azap görmeyecektir. Onun cezası, ancak dünyada başına gelen ağır imtihanlar, depremler, masum yere öldürülmeler ve çeşitli felaketler şeklinde verilir.
hadis-i şerif (Ebu Davud)
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
kamilya ve Hayrun nisa, paylaşımlarınız için sağolun. Allah(c.c) razı olsun teşekkür ederim.
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
Günün Hadis-i Şerifi
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...
Allah Rasulü Hazret-i Muhammed (SallAllahu Aleyhi ve Sellem)
İbnu Ömer (radıyallâhu anhümâ) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Kime dua kapısı açılmış ise ona rahmet kaıları açılmış demektir. Allah'a taleb edilen (dünyevî şeylerden) Allah'ın en çok sevdiği afiyettir. Dua, inen ve henüz inmeyen her çeşit (musibet) için faydalıdır. Kazayı sadece dua geri çevirir. Öyle ise sizlere dua etmek gerekir. "
( Tirmizî, Daavât 112, (3542). )
Seni çok Özledim Annem
Allah bu dini zatı için özel olarak seçmiştir. Dininize ancak cömertlik ve güzel ahlak yakışır. Dikkat edin! Dindarlığınızı bu iki nitelikle süsleyin.
Hadis (Taberani).
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Günün Hadis-i Şerifi
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...
Allah Rasulü Hazret-i Muhammed (SallAllahu Aleyhi ve Sellem)
Allah'ım! Kederden ve üzüntüden, acizlikten, tembellikten, cimrilikten, korkaklıktan, borç yükünden ve insanların kahrından sana sığınırım.
{ Ebû Davud, "Sâlat", 367 }
Seni çok Özledim Annem