Cenab-ı Allah emeğini zayi etmesin ve her zaman böyle güzel konuları dile getirmek için sana hayırlı bir yaşam nasip etsin. İnşallah ...
Üye
Cenab-ı Allah emeğini zayi etmesin ve her zaman böyle güzel konuları dile getirmek için sana hayırlı bir yaşam nasip etsin. İnşallah ...
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Sevmek benim mutluluğumdur. Hem bilir misiniz siz, ben sevgiyle yaşıyorum sevgiyi söküp çıkarırsanız nefesimden inanın ki ölürüm. Farkında değilsiniz siz; ben, Allah’ın insanları aşkıyla yarattığını gördüm ve o aşkla sevdim sizleri sevgi olmasaydı ben olmazdım. Bu geniş kürede sevginin erişemediği bir yer bulamadım. Hangi bakışlar, hangi umutlar vardır ki; bu uçuş çizgisini aşabilsin!
Hz. Mevlana
''Aklını Başına Al Da, Fanî Olan Bu Dünya Zindanında Kimseden Vefa Arama! Bu Dünyanın Vefası Bile Vefasızdır.''
(Hz. Mevlana)
İman, Görmediğimize Teslim Olmaktır. Bunun Mükafatı da, İnandığımızı Görmektir...
HZ. MEVLANA
Yaşlanmaktan kork, gençliğinin kıymetini bilememişsen..
Unutulmaktan kork, arkanda iyi bir eser bırakamamışsan..
Ölmekten kork, ölmeden önce ölmeyi becerememişsen...
Hz. MEVLANA
"Aşk Kıblemdir, Sevgi Secdemdir... Her İbadeti Bozmanın Bir Keffareti vardır, Aşkın Keffareti de Nardır..."
Hz. Mevlana
Dünümde olmayanlar..Yarınım için Akıl vermesin ..Hakkımda Bilginiz Yoksa..Fikrinizde olmasın!!
~Mevlana~
emeğine sağlık Allah c.c.razı olsun.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini şaşırmayasın ..
(Hz. Mevlana)
Dayan be gönlüm!. Bîçâre değilsin, Yaradan sana yâr.. Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var! Biliyorum, Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var..
(Hz. Mevlana)