LİMONLU BİSKÜVİLİ TATLI
MALZEMELER
1 yumurta
3 yemek kaşığı nişasta
1 limonun suyu
1 su bardağı toz şeker
3 su bardağı süt
2 yemek kaşığı tereyağ veya margarin
1 pakete yakın petibör bisküvi
üzerine süs için kıyılmış fındık ceviz veya hindistan cevizi
YAPILIŞI
Orta boy bir tencerede yumurtayı çırpın limon suyunu şekeri ve nişastayı ilave edip iyice karıştırın sütü ekleyip karıştırdıktan sonra ocağın altını açın karıştırarak koyulaşana kadar pişirin yağı koyarak bir taşım daha kaynatıp altını kapatın
orta boy bir tepsiye muhallebinin yarısını koyun bir kat bisküviden koyun kalan muhallebiyide koyup malzemeleri bitirin üstüne fındık veya ceviz yada hindistan cevizi serpiştirin evde ne varya yani soğuduktan sonra servis yapın afiyet olsun...