sedat 02
sedat; doğruluk,dürüstlük,anlamına gelir.Aynı zamanda benim ismimdir.
sedat 02
sedat; doğruluk,dürüstlük,anlamına gelir.Aynı zamanda benim ismimdir.
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
sitare :yıldız demek......
Arkadaşlar Katılımlarınızı Bekliyoruz..
. İslâm dinine sımsıkı bağlı olan kimse. 2. İslâmiyetten önce tek Allahı’a inanan.
haceesma ,
hâce : farsça bir kelimedir , 3 manası vardır : 1- hoca
2- hacı
3- efendi - hanım
esmâ : arapça bir kelimedir , isim kelimesinin çoğuludur yani isimler manasına gelir .
hâceesma , çok değer verdiğim bir büyüğümün , çok sevdiğim bir hocamın bana uygun gördüğü bir lakap - ünvandır .
adba peygamber efendimizin vefatından sonra yememiş içmemiş ta ölmiüş adba ismindeki devesi
Seni çok Özledim Annem
süs tanesi.İncilerden oluşan takı demek inci
filiz ise küçük bir tohum demek
http://www.kevserdenizi.net/forum/
Allah’ı hakkıyla sevdiğini iddia edenler, sürekli ‘beynel-havfi ve’r-rec’a/korku ile ümit arasındadırlar. Hem korkarlar, hem de ümitlerini yitirmezler. Allah sevgisine layık olamamaktan, bu sevginin hakkını verememekten korkarlar. Ciddi bir hata yaparak bu sevgiyi yıpratmaktan çekinirler. Ya Allah beni sevmezse diye endişe ederler. İçlerinde sürekli bu korkuyu yaşatırlar.
Yalnız bu korku kişinin korkunç olan bir şeyden ürpermesi gibi değil; sevginin üzerine titreme, bu sevgiyi azaltma veya kaybetme endişesidir.
Kur’an Allah’ı böyle sevenlere ‘müşfikun’ diyor. Müşfikun olanlar Allah’ın yüceliği karşısında derin bir saygıyla titrerler. Sevgilerine şefkat ederler, hürmetten dolayı yürekleri titrer. (Enbiya, 21/28)
* * *
böyle olduğumuzu idda etmiyoruz ama olmak istediğimiz bu..