AMİN AMİN AMİN
Allah(c.c) razı olsun canım...
AMİN AMİN AMİN
Allah(c.c) razı olsun canım...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
Allahım göster semanın sakinlerine ve mahşerdekilere,
Habibine ve Ümmeti Habibullaha verdiğin değeri...
Affeyle bizleri meccanen. Affeyle Habibin ve Ümmeti
Habibullahın hürmetine bütün ümmetleri...
Seni çok Özledim Annem
Amin...Allah(c.c) razı olsun...
ey sevdam!!!
ey davam!!!!
ne güzel ALLAH rızası için yol almak..
ne güzel O'nun adına hayra çağırmak...
ne güzel bu yolda can vermek..
kar ,çamur ,yağmur dinlemeden sırf ALLAH rızası için düşmek yollara...ALLAH'ın kelamından bir kelime öğrenmek için aşmak zorlukları...sırf ümmet muhabbetini tatmak için göze almak batıl dışlamaları...ne güzel bir tad..ne güzel bir sevgi..ne güzel bir nimet...karşına çıkan zorluklara göğüs gererek...'''bu kapalıları görünce midem bulanıyor''(!!!!) sözlerini duyarak ***Hayır! Ona uyma! ALLAH'a secde et ve (yalnızca O'na) yaklaş! (alak 19)*** ayeti kerimesine sığınmak...en acımasız ,en zalim ,en akla ziyan sözlerden ,davranışlardan rabbine sığınmak..onun için sabretmek ,dayanmak...ne güzel..sevdaların en güzeli..davaların en güzeli...tadların en güzeli..kalpleri diri ,ruhları canlı tutan bir nimet...okyanus misali öğrendikçe derinlere dalmak,okudukça rabbine yaklaşmak ne güzel...muttakilerin en muttakisi ALLAH resulünün yolunda olmak..O 'na ümmet olmak..ne güzel..ALLAHu ekber!!!!
çoşmak seller gibi..duramamak yerinde ,zalimin zulmü karşısında ben ancak ALLAH'a kulluk ederim demek...sizin kulluk ettiklerinize kulluk etmem diyebilmek...şeksiz şüpesiz teslim olmak..herşeyinle..bedeninle ,ruhunla, teslim oldukça yaklaşmak ,yaklaştıkça bağlanmak ve o'nun için can vermek ne güzel...aman yarabbi bu nasıl bir nimet bu nasıl bir sevda bu nasıl bir tad..dertli gönüllere şifa bu ne güzel müjde...
ey alemlerin rabbi !!kalbimizin sahibi bizleri nimetlerin en güzeli **İSLAM nimetiyle** şereflendirdiğin için sana sonsuz hamd-u senalar olsun..ve bu nimetin en güzel temsilcisi habibin,resulünün ,efendiler efendisi ,gönlümüzün sevgilisi hz.MUHAMMED(S.AV)'E sonsuz selat ve selamlar olsun...
Ey iman edenler! Eğer siz ALLAH'ın dinine yardım ederseniz ALLAH da size yardım eder ve ayaklarınızı sabit tutar(muhammed 7)
ey Rabbim!!! ayaklarımızı bu güzel din üzerinde sabit tut...kayanlardan uzak eyle....
Elif olmak zordur
Çünkü elif olmak
Yuvarlak bir dünyada dik durmanın
Dik ve önde
Belki acıyla
Ama vazgeçmeden durmanın
Dünya ne kadar dönerse dönsün
Olduğu yerde kalmanın adıdır elif olmak
Kaç silah varsa elife çevrilir
Elif hep olduğu yerdedir
Silahlar patladığında ilk vurulan eliftir
Zordur elif olmak
Elif olmak hep vurulmaktır
Elif olmak yalnızca elif olmaktır
Ne B, ne T, ne S
Elif
Yalnızca elif
Elif demeden hiçbir şey denilemez
Ben elif dedim
Artık her şeyi söyleyebilirim...
ALLAH c.c. razı olsun emeğine yüreğine sağlık...
Seni çok Özledim Annem
Sesime cevap veren sensin Yakarışıma ses veren sensin Çağrıma karşılık veren sensin Dileklerimi önemseyen sensin Dualarımı işiten sensin Yokluğum en güzel duamdır; Varlığımı sana dua eyle... Suskunluğum en keskin sözümdür; Sözümü sana dair eyle...
Kırık kalbim en iyi yanım; Kalbimi sana yar eyle...
Gelin yüreğimizle el açalım,yarın toprak altında
kaldıramayız.Sonbaharda ağaçları görmüyor musunuz? Dondurucu soğuk ve sert rüzgarlar yapraklarını
dökünce,kendilerini çıplak ve yaLNız hissederler ve ellerini göğe kaldırır, yakarırlar.Allah yakarışlarını cevapsız bırakmaz.Yeni bir bahar giysisi bağışlar onlara.Allah"ın kapısı hiç kapanmaz.El açan mahrum kalmaz.O" na. Kullar kulluklarını sunar,güçsüzler niyaz ederler O"na . EY DÜŞKÜN VE ÇARESİZLER!!! Gelin güçsüzleri okşayan eşiğe yüz sürelim,birlikte ellerimizi açalım.Böyle yapraksız kalmayalım. Allahım,esirgeyiciliğinle bak. Ancak kötülük ve çirkinlik çıkıyor elimizden.Güçsüz kulların affına umut bağlar. Ey cömert Allahım,senin sunduklarınla beslendik,bağış ve armağanına alıştık. Bizi dünyada yücelttin,öteki dünyadada onurlandırmanı umuyoruz.İnsanlara yüceliği de,alçaklığı da sen verirsin. Senin yüceliğini kimse aşağılayamaz. Ey Allahım,izzetinin hakkı için bizi alçaltma. Kötülüklerden ötürü bizi utandırma Amin...
Seni çok Özledim Annem
Dualarınıza Amin Amin Amin...
Emeklerinize sağlık dua kardeşlerim. Allah(c.c) razı olsun...
**
*
ALLAH razı olsun dualarınıza amin amin der emeğinize sağlık...
*
**