Sayfa 40/50 İlkİlk ... 103839404142 ... SonSon
493 sonuçtan 391 ile 400 arası

Konu: **Günün duası**

DIŞARDA
    Level completed: 62%,
    Points required for next Level: 76
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 76
    Overall activity: 0%
    Achievements
    Ferm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye

Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

Standart Cevap: **Günün duası**

Ey Yuceler Yucesi Rabbimiz;
    Musluman kardeslerimizin bizlere karsi yaptıkları hataları varsa, onları affedebilmeyi lütfeyle,
    Müslüman kardeşlerimizin hatalarını, kusurlarını örtebilmeyi, tahammül edebilmeyi ve hemen unutabilmeyi lütfeyle,
    Eğer bizlerde Müslüman kardeşlerimizin açıklarını arama hastalığı, suçlarını ortaya çıkarma hastalığı, bunlardan zevk alma hastalığı varsa, bizleri bu hastalıklardan kurtarıver,
    Bizleri, bu dünyada Müslüman kardeşinin hatalarını örttüğünden dolayı, kıyamet günü hatalarını örttüğün kullarından eyle,
    Kendi kusur ve ayıplarıyla uğraşmaktan dolayı, Müslüman kardeşinin kusurlarıyla uğraşmaya vakit ve fırsat bulamayanlardan eyle!

Amin...

DIŞARDA
    Level completed: 11%,
    Points required for next Level: 446
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 446
    Overall activity: 7,0%
    Overall activity: 7,0%
    Achievements
    yagmurdamlasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sitemizin Ninesi
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    19

Gençlerimize gençliklerini Senin yolunda kullanmayı lütfeyle. Gençlerimizi Dünya ve içindekilere tenezzül etmekten Sen koru. Hakiki Sevgili Sensin. Sana aşık, vurgun, tutkun olmayı bizlere lütfeyle. Mecnun’un Leyla’ya, Ferhat’ın Şirin’e olan aşkından daha derin bir aşkla Seni sevelim, Sana meftun olalım. Gençlerimizi Allah Aşığı, Peygamber Sevdalısı eyle.
    amin
    Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..

DIŞARDA
    Level completed: 1%,
    Points required for next Level: 198
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 198
    Achievements
    sürur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

Yâ Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emânetini kabzetmek zamanına kadar bizi emânette emîn kıl.
    Âmin!

DIŞARDA
    Level completed: 1%,
    Points required for next Level: 198
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 198
    Achievements
    sürur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Vip Özel Üye
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

gÖnÜllerİn mutlak hakİmİ
    ÖzÜmÜ sana cevİrdİm sana tutundum
    elİmİ sana actim gÖnlÜmÜ sana sundum
    benİ kovmaz dİye kapina geldİm
    affi boldur dİye affina geldİm
    allah'im sen bİzlerİ baĞiŞla
    varliĞina ŞÜkÜr allah'im
    bİrlİĞİne ŞÜkÜr allah'im
    dİrlİĞİne ŞÜkÜr allah'im
    verdİĞİn herŞeye sonsuz ŞÜkÜrler olsun allah'im
    ey yanlizlarin dostu
    Çaresİzlerİn yardimcisi
    zayiflarin kuvvetİ
    yoksullarin hazİnesİ
    garİbanlarin Şİkayet kapisi olan yÜce allah'im
    allah'im sana siĞiniyorum
    allah'im sana gÜvenİyorum
    allah'im sana dayaniyorum
    allah'im sana tevekkÜl edİyorum

magfİret et.allah'im allah'im.amİn amİn.

DIŞARDA
    Level completed: 44%,
    Points required for next Level: 113
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 113
    Achievements
    reyyan nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MODERATOR
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    17

Ey bütün mülkün sahibi olan ve keremine hudut olmayan rahmeti engin Rabb'imiz! Yüce Zâtına yakınlıkla serfiraz kıldığın kulların için nezdinde tuttuğun lütuflarla biz aciz ve muhtaç kullarını da sevindir ve bizi mahrum ve ümitsizliğe yenilmiş bîçarelerden eyleme!

Ya Rab, mevhibe sağanaklarınla bizi de sırılsıklam hale getir.. ulûhiyetinin ve rubûbiyetinin sırlarını bize de aç ve yüce katından göndereceğin inayet, sıyanet ve kilâetle bizi de te'yîd buyur...

Reyhani
    Reyhani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah'ım ! Benliğimin yaktığı ateşte yakma beni! Beni nefsime kul etme, kul et nefsimi Sana !Bir an dahi bana bırakma beni! Sen bana yetersin, yetmem ben bana Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster! Sen bildirmezsen ben bilemem,Sen göstermezsen ben göremem Gönlüme huzur,gözlerime nur, dizime derman ver! Sen "OL" deyince olur, "OL" deme...zsen olmaz Canana can, cana canan , kalbe ferman ver! Al işte ellerim, uzattım sana! Ne olur, ne olur bırakma beni bana!Sen bana yetersin , yetmem ben bana!
    Allah'ım ellerimi bırakma! Allah'ım! Bırakma bizi Tut elimizi!

Reyhani
    Reyhani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ey Rabbim!

Boynumuzu büktük, benliğimizden soyunduk,
    Ellerimizi semaya değil - Senin mekanlar üstü arşına açtık,
    ...boş çevirme ya Rabbi! ..

DIŞARDA
    Level completed: 7%,
    Points required for next Level: 140
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 140
    Achievements
    KaTRe~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye

Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    0

Her Güne 1 Dua

Ey Rabbimiz! Gücümüzün zayıflığını, çaremizin azlığını ve insanlarca önemsenmeyişimizi sana şikayet ediyoruz Bizi kendi gözümüzde küçük, fakat insanların gözünde büyük eyle

Ey Rabbimiz! Senden rahmetini celbedecek şeyleri, gerçekleşmesi muhakkak olan mağfiretini, her türlü günahtan korunmayı, her türlü iyiliği kazanmayı, cennet ve Cemal'inle şereflenmeği ve cehennemden kurtuluşu dileriz

Ey Rabbimiz! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı mağfiret et Senden işimizde rüşde hidayet etmeni istiyor, nefislerimizin kötülüklerinden sana sığınıyoruz

Ey Rabbimiz! Bizi yücelt, eksiğimizi- gediğimizi gider, bize rızık ihsan et, bizi salih amellere, güzel ahlaka ilet Zira bunların salih olanına ancak sen ulaştırır, kötülerinden de ancak sen alıkorsun

Ey Rabbimiz! Ciddiyetimizi şakamızı, zulmümüzü ve haksızlıklarımızı, hatamızı, kastımızı mağfiret buyur İtiraf ediyoruz ki bu kusurların hepsi bizde vardır, ihsan ettiğin nimetlerin bereketinden bizi mahrum etme, mahrum ettiklerinle de imtihan etme

Ey Rabbimiz! Her işimizde esas olması itibariyle dinimizi ıslah et İçinde geçimimiz olan dünyayı ıslah buyur Döneceğimiz yer olan ahiretimizi ıslah et Hayatı her türlü hayırları artırmamıza vesile kıl Ölümü de her türlü şerlerden kurtulup rahat etmemize vesile yap

Ey Rabbimiz! Bizi, Seni çok zikreden, Senden çok korkan, Sana çok şükreden, Sana çok itaat eden, Sana karşı içi saygı ve huşu ile dopdolu olan, dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden insanlar eyle

Ey Rabbimiz! Sana güzelce ibadet etmeyi istiyor, Senden doğru yolda azim ve sadık diller selim kalpler dileniyoruz Dillerimizdeki düğümleri çöz, onları güçlendir ve istikamet ver İçimizdeki kinleri, nefretleri ve hasedleri sök al

Ey Rabbimiz! Senden hayırlı işler yapmayı, kötülükleri terk etmeyi, fakirleri sevmeyi, bizi bağışlamanı, bize merhamet etmeni ve insanların fitnesini murat buyurduğunda fitnelere düşmeden bizi vefat ettirmeni dileriz

Ey Rabbimiz! Senden; Senin sevmeni, Senin sevdiklerinin sevgisini ve bizi Senin sevgine ulaştıracak amellerin sevgisini dileriz Senden tertemiz bir hayat, dosdoğru bir ölüm, rezil etmeyen ve ayıpların sayılıp dökülmediği bir dönüş istiyoruz

Ey Rabbimiz! Senden hidayet, takva, afiyet ve zenginlik istiyoruz Bize talihsiz ve nankör olmayan, şirkten arınmış, tertemiz kalpler lutfeyle

Not: Sevgili arkadaşlar, değerli dostlar!

Cenab-ı hakk'a olan en güzel yalvarış şekli bu dualar

"Duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var?" buyuruyor Mevlamız

DIŞARDA
    Achievements

Üye

Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Cevap: Her Güne 1 Dua

Allahım!

Efendimiz Muhammed'e ve onun âline; gece gündüz değiştikçe, sabah-akşam birbirini takip ettikçe, gece gündüz tekrarlandıkça, Kutup yıldızı ve onun arkadaşı doğdukça salât eyle!

Onun ruhuna ve Ehl-i Beytinin ruhlarına bizden mânevi hediyeler ve selâm ulaştır! Ona ve onlara, mahşer ve ebediyet gününe kadar çok çok rahmet ve bereket ihsan eyle!

Bu salavâtlardan her birisi hürmetine bizi mağfiret eyle, bize merhamet et ve bize lütufta bulun!

Allah'ım!
    Senin nurlarının deryâsı, sırlarının kaynağı, inâyetinin pınarı, hidâyetinin güneşi, memleketinin semâsı, huzuruna götüren imamı, mahlukatının en hayırlısı, yaratılmışların Sana en sevimlisi, kulun, sevgilin ve elçin, nebiler ve rasulleri kendisiyle sona erdirdiğin ümmi peygamberin olan Efendimiz Muhammed'e, diğer nebi ve resullere, onun bütün âl ve Ashabına, mukarreb meleklere, göklerin ve yerlerin ahâlisinden salih kullarına salât eyle!

Allah'ın rızası onların ve bizim hepimizin üzerine olsun!

Âmîn Âmîn Âmîn

DIŞARDA
    Achievements

Üye

Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Cevap: Her Güne 1 Dua

Allahım!

Senin şu mahlûkun ve kulun; hem âsî, hem âciz, hem gâfil, hem câhil, hem hasta, hem aşağılık, hem günahkâr, hem riyâkâr, hem bahtsız, hem efendisine varmak istemeyen bir köle hükmünde olduğu halde, bunca yıl dünyada bir firârî gibi yaşadıktan sonra pişmanlık duyarak Senin kucağına gelmek istiyor!

Senin rahmetine baş koymak istiyor! Hadsiz günah ve hatâlarını itiraf ediyor! Sana yalvarıyor, yakarıyor, duâ ediyor, niyaz ediyor! Eğer merhametinle onu kabul etsen, acıyıp bağışlasan, zâten o Senin şânındandır Çünkü Sen, Erhamürrâhimîn’sin Eğer kabul etmezsen, Senin kapından başka hangi kapıya gideyim? Hangi kapı var?

Senden başka Rab yok ki, dergâhına gidilsin! Senden başka hak Ma’bud yok ki, ona ilticâ edilsin!

Âmîn Âmîn Âmîn

Sayfa 40/50 İlkİlk ... 103839404142 ... SonSon

Bu Konudaki Etiketler