DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 0%
Achievements

Bağışla Bizi Allah'ım !
Ey kendilerine kötülük edip aşırı giden kullarım! Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir" (Zümer, 39/53.)
Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve bizim haramlara olan isteğimizi kır; günahlara olan ihtirasımızı öldür; bizi Mümin ve Müslüman erkek ve kadınlara, tüm yaratılmışlara eziyet etmekten alıkoy. Allah’ım, yasakladığın halde bize kötü bir laf eden, menettiğin halde bize saygısızlık yapan, sonra da bizden helallik almadan ölüp giden ya da halen hayatta olan kullarına, bize yaptıkları kötülüklerini bağışla; bizi incittikleri için onları cezalandırma; hakkımızda işledikleri günahları onlara bildirme; bizim yüzümüzden kazandıkları suçlardan dolayı onları rüsva etme. Bizim, onları böylesine cömertçe affetmemizi ve karşılık beklemeden kendilerine verdiğim bu sadakayı, sadaka verenlerin en temiz sadakalarından ve sana yaklaşma çabasında olanların en üstün bağlantılarından kıl. Onları affetmemize karşılık sen de bizi affet; onlar için yalvarışımıza karşılık sen de bize acı. Böylece fazlınla hepimiz mutluluğu yakalayalım, nimetinle kurtuluşa erişelim.
Gazabına dayanamayız
Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve zarar verdiğimiz veya incittiğimiz, zulmettiğimiz veya zulme uğramasına sebep olduğumuz ve böylece hakkını zayi ettiğimiz veya hakkını almasına engel olduğumuz kullarını bol ihsanınla bizden razı et ve eksiksiz olarak katından haklarını ver. Sonra da bizi, hükmünü gerektirecek durumdan koru, adaletinin gerektirdiği cezadan kurtar. Çünkü Senin cezalandırmana tahammül edecek, gazabına dayanacak gücümüz ve takatimiz yoktur. Eğer bizi hak üzere cezalandıracak olursan, helak oluruz; rahmetine bürümeyecek olursan, bedbaht oluruz.
Tövbe estağfurullah
"Yâ Settare'l uyûb, Yâ gaffare'z-zünûb! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan ve ayağımdan bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tövbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise cümlesine nadim oldum, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tövbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında sayılarını bilemeyeceğim kadar çok Peygamber gelmiş, İlâhi kitapları tebliğ etmişlerdir. Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."