3 su b.süt
2 su b.krema
1 su b.toz şeker
4 yumurta
1 p.vanilya



üzeri için:
4 çorba k.esmer şeker



elmalar için:
2 elma
3 çorba k.toz şeker
1 çay b.su



HAZIRLANIŞI:
Tencereye 3 su bardağı sütü alın.
Üzerine 2 su bardağı krema ilave edip
çok kaynatmadan ocaktan alın.
Üzerine 1 paket vanilya,1 su bardağı toz şeker
ekeleyip karıştırın.Üzerine 4 adet yumuratıyı kırın
tekrar karıştırın.
Başka bir tencerede 2 adet elmeyı alın üzerine
1 çay bardağı su ve toz şeker ile pişirin.
Elmaları karışıma boşaltın.
Küçük kaselere karışımı boşaltın.
Fırın kabının içine su ekleyin ve kaseleri fırın kabına
alın.Önceden ısıtılmış 190 sderecelik fırında pişirin.
Fırından çıkartıktan sonra kaselerin üzerine esmer şeker
ilave edin ve tekrar kaselerin üzeri karamele olana dek
fırında tutun.Üzerleri karamelize olunca servis edin.