Dostluk, Arkadaşlık Mesajları

Rüzgarın gökyüzüne sığmadığı zamanlarda, birgün avare dolaşan bir bulut olduğunda, sesinin bile sana yabancı kaldığında seni düşünen bir dostun olduğunu unutma.

Eski dost unutulur diye sitem eyleme,ayrılığın yükünü bana yükleme.Ne zaman gelirsen gel başıma taç olursun.Sen benim eski değil, eskimeyen dostumsun.

Güller hep ellerinde açsın ama dikenleri batmasın, sevgiler hep seni bulsun ama yaralanmasın, mutluluk hep senin olsun ama beni unutturmasın.

Dost dediğin yürekten sever,sermayesi sevgidir.Dostluğa sarfeder.Böyle dostlar dünyalara değer, dünyalara değecek dostta yürekten sever...

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları gibi arkadaşlığımızın sürmesi dileğiyle.

Hayat çok güzel engeller olmasa, gül çok güzel dikenleri olmasa, dostluk çok güzel unutulma olmasa, unutmadığın sürece unuttuğumu sanma..

Geceleri yalnız kalıp ağladığında, bu kalleş dünyaya derdini, kederini anlatamadığında, unutma daima beni bulabilirsin yanında!

Dost bazen minik bir kuş, bazen varolmayan sevgili, kimi zaman saksıda çiçektir ama asıl dost seni senden çok sevendir.

Kilometrelerce uzaklıklarda gizlenmiş olsada dostluğumuz, aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz.

Gün gelir puslu bir dünya aydınlık bir yaşama gebe kalır.Yeterki umutların hiç bitmesin.Kalbin hangi mutluluk ve sevgi için çarpıyorsa yaşam sana onu versin.

Canın kıymeti ölümde, gözyaşının sırrı tebessümde, sözün güzeli yürekte, dostluğun anlamı hatırlamakta saklıdır.

Acıların bir kum tanesi kadar küçük, mutlulukların nisan yağmurları kadar bol olsun.Hayatta bir kere ağlarsan oda mutluluktan olsun.