2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Kurban kavurması

    Share
  1. #1
    ***
    DIŞARDA
    Points: 455.346, Level: 100
    Points: 455.346, Level: 100
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 100,0%
    Overall activity: 100,0%
    Achievements
    SiLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    EMEKTAR KURUCU

    .
    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Yer
    ISPARTA
    Mesajlar
    18.956
    Points
    455.346
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    10

    Kurban kavurması







    2 kg. dana eti
    250 gr. iç yağ

    HAZIRLANIŞI:
    Etler kuşbaşı büyüklüğünde doğranır.Tencereye alınıp
    suyunu salıp çekene kadar pişirilir.Diğer taraftan içyağ tencereye
    alınır.Yağ önce erir daha sonra kızarır. Yağın kıkırdaklarını
    ayırıp eriyen kısmı et pişince üzerine dökülür. Beraber 10 dakika daha
    pişirilir. Tuzu eklenir. Dolapta saklanacak kaba boşaltılır. Soğuduktan
    sonra buzdolabına kaldırılır.

  2. #2
    ***
    DIŞARDA
    Points: 155.310, Level: 100
    Points: 155.310, Level: 100
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements
    Konyevi Nisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co Admin
    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Yer
    Dünyadan !!
    Mesajlar
    20.631
    Points
    155.310
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    38

    Standart Cevap: Kurban kavurması

    baya güzel görünüyor hatta nefis


    Seni çok Özledim Annem

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •