ben kevserdenizinin kurucusu SiLa nın kızıyım Annemi bu gün saat 3 de acile kaldırdık şu an yoğun bakımda doktor yanına kimseyi almıyor Annem için lütfen dua edin Allah Annemi bize bağışlasın.
Printable View
ben kevserdenizinin kurucusu SiLa nın kızıyım Annemi bu gün saat 3 de acile kaldırdık şu an yoğun bakımda doktor yanına kimseyi almıyor Annem için lütfen dua edin Allah Annemi bize bağışlasın.
Allah kardeşime acil şifalar versin, Anneni sizlere, sevenlerine bağışlasın inşallah. Geçmiş olsun kardeşim.
Amin Allah razı olsun.Efsane Abi.
Allah c.c. cümlemizden razı olsun kızım. annen inşallah eski sağlığına kavuşacak
Allah yardımcısı olsun kardeşim...
Allahümme Rabbena. Ezhibil be-se işfi enteşşafi. La şifaen illa şifauke şifaen la yuğadiru sekamen.
Allahım sen bütün insanların Rabbisin. Sıla ablamızın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin.Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde ihsan eyle. AMİNN
çok geçmiş olsun Allah cc acil şialar versin
Allahümme Rabbena. Ezhibil be-se işfi enteşşafi. La şifaen illa şifauke şifaen la yuğadiru sekamen.
Allahım sen bütün insanların Rabbisin. Sıla Kardeşimin ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin.Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde ihsan eyle. AMİNN
çoook geçmiş olsun canım benim,Allah c.c acil şifalar versin inş
geçmiş olsun ALLAH cc acil şifalar versin inşallah
ALLAH C.C hepinizden razı olsun inş. Hakkınızı helal edin.
geçmiş olsun bacım şimdi iyisindir insaALLAH
özlem kızınmıydı nine oldugum kadaqr varmiş demi şimdi ögrendim:))))
Cümlemizden İnşaAllah Sıla Abla...