Dj acizkul abimizin ikinci acı kaybı
sevgili kevserdenizi ailesi çok değerli acizkul abimizin amcası muhammet gökcük vefat etmiştir kendinise allahdan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum kevserdenizi ailesi olarak yasin-şerif,3 ihlas ve 1 fatiha okuyalım. şimdilik bir yasin ben alıyorum .
günışığı- 1 yasin ve 3 ihlas 1 fatiha aldım
kartal_13-5. Yasin-şerif, 3 İhlas ve 1 Fatiha
nasip53-1. Yasin, 3 ihlas ve fatiha ruhuna
SıLa- 5. Yasin-şerif, 3 İhlas ve 1 Fatiha
Cevap: Dj acizkul abimizi acı kaybı
Ne söylenebilir ki...
Acı büyük.
Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.
Mekanı cennet olsun.
Fatihalar ruhaniyetlerine...
انّا للہ و انّا الیہ راجعون
Sevgili kevserdenizi ailesi'nin çok değerli Abisi Acizkul'un amcası Muhammet Gökcük amcamız Hakk'ın Rahmetine irtihal etmiştir. Merhum Muhammet amcamıza Allah'dan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı Cemil diliyorum. Mekanı Cennet'tir; Bi İznillah.
5. Yasin-şerif, 3 İhlas ve 1 Fatiha okuyacağım Rabbim şimdiden kabul buyursun İnşallah.
Acizkul arkadaşımız ,Muhammet Gökcük amcamıza rabbimizden sonsuz rahmet diliyorum..
Yakınlarına rabbimizden sabır diiyorum..
Yasin, 3 ihlas ve fatiha ruhuna okunacak inş.
Mesajı yeni gördüm Aciz kul kardeşim Başınız sağ olsun Rabbim size ve ailenize sabırlar versin,Acınızı yürekten paylaşıyorum...
5. Yasin-şerif, 3 İhlas ve 1 Fatiha da ben okuyacağım Rabbim şimdiden kabul buyursun İnşallah.
Hz.ALLAH Muhammet amcaya rahmetiyle muamele aylesin İNŞAALLAH
Yakınlarınada sabır varsin...
selam dua ile..
Allah sabır versın basın sagolsun
ALLAH cc rahmetiyle muamele aylesin İNŞAALLAH
Yakınlarınada sonsuz sabır varsin...
Allah-u Zülcelal rahmet eylesin.
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili kevserdenizi ailesi'nin çok değerli Abisi Acizkul'un amcası Muhammet Gökcük amcamız Hakk'ın Rahmetine irtihal etmiştir. Merhum Muhammet amcamıza Allah'dan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı Cemil diliyorum. Mekanı Cennet'tir; Bi İznillah.
5. Yasin-şerif, 3 İhlas ve 1 Fatiha okuyacağım Rabbim şimdiden kabul buyursun İnşallah.
5 Yasin-i Şerif, 3 İhlas, 1 Fatiha Muhammet amcamıza ve vefat etmiş bütün iman ehlinin ruhuna hediye ettim; Rabbim vasıl eylesin İnşaAllah.
Başınız sağ olsun.
Allah-u Zülcelal rahmet eylesin.
Cevap: Dj acizkul abimizin acı kaybı
allah rahmet etsin ailesinede sabır versin işallah.bende yasin 3 ihlas fatiha olicam
Cevap: Dj acizkul abimizin acı kaybı
Acizkul abimizin 1 hafta içinde ikinci kaybı.Dün de dayısı vefat etti.Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Kevserdenizi ailesi olarak birer Yasin ve 3 Ihlas 1 Fatiha okuyalım inşallah.
Cevap: Dj acizkul abimizin ikinci acı kaybı
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَنَبْلُوكُمْ بِالشَّرِّ وَالْخَيْرِ
فِتْنَةً ۖ وَإِلَيْنَا تُرْجَعُونَ
Her nefis ölümü tadacak ve sizi bir imtihan olarak şer ve hayr ile mübtelâ kılacağız, hepiniz de nihayet bize irca' olunacaksınız
"İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn = Biz Allah'ınız ve ancak O'na dönücüleriz."
Peygamber efendimiz s.a.v “innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn; yalnız benim ümmetime bahşedilmiş bir lütüftur.'' Taberanî ve İbn Merduye rivayet etmiştir. (bk. Kenzu’l-Ummal, h. No: 6632)
Erkek olsun, kadın olsun, bir mü'min olarak kim salih bir amelde bulunursa, hiç şüphesiz Biz onu güzel bir hayatla yaşatırız ve onların karşılığını, yaptıklarının en güzeliyle muhakkak veririz. (Nahl Suresi, 97)
Merhum'a Dayımıza Allah'dan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı Cemil diliyorum. Mekanı Cennet'tir; Bi İznillah.
5 Yasin-i Şerif, 3 İhlas, 1 Fatiha-i Şerif. İnşallah...
Allah'ın rahmeti Merhumun üzerine olsun... 275 Adet Yasin- Şerif alıyorum Merhum un ruhuna okumak için inşallah....
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
Her nefis ölümü tadacak ve sizi bir imtihan olarak şer ve hayr ile mübtelâ kılacağız, hepiniz de nihayet bize irca' olunacaksınız
"İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn = Biz Allah'ınız ve ancak O'na dönücüleriz."
Peygamber efendimiz s.a.v “innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn; yalnız benim ümmetime bahşedilmiş bir lütüftur.'' Taberanî ve İbn Merduye rivayet etmiştir. (bk. Kenzu’l-Ummal, h. No: 6632)
Erkek olsun, kadın olsun, bir mü'min olarak kim salih bir amelde bulunursa, hiç şüphesiz Biz onu güzel bir hayatla yaşatırız ve onların karşılığını, yaptıklarının en güzeliyle muhakkak veririz. (Nahl Suresi, 97)
Merhum'a Dayımıza Allah'dan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı Cemil diliyorum. Mekanı Cennet'tir; Bi İznillah.
5 Yasin-i Şerif, 3 İhlas, 1 Fatiha-i Şerif. İnşallah...
5 Yasin-i Şerif, 3 İhlas, 1 Fatiha Merhum Dayımızın ruhuna hediye ettim; Rabbim vasıl eylesin İnşaAllah.
Başınız sağ olsun.
Allah (cc)Kabrini pür-nûr, mekânını cennet eylesin.
Alıntı:
abdurrahmn Nickli Üyeden Alıntı
Allah'ın rahmeti Merhumun üzerine olsun... 275 Adet Yasin- Şerif alıyorum Merhum un ruhuna okumak için inşallah....
Okundu.. Allah Kabul buyursun İnşallah....
Abi.
İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raciun..