Dj-acizkul abi doğum günün kutlu olsun
sitemizdeki çok değerli DJACİZKUL abimizin doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum DJACİZKULabim Ailenle birlikte Allah c.c sana hayırlı sağlıklı sıhatli bir ömür nasip etsin inş iyiki varsın
http://www.resimhayattir.com/data/me...5/103havai.jpg
buda doğum günü pastamız:D
buda benim sana hediyem umarın beğenirsin :)
bu çiçeklerde senin için DJACİZKUL abim :)
Cevap: Dj-acizkul abi doğum günün kutlu olsun
teşekkür ederim kardeşim"ALLAH C.C." razı olsun ..
iyiki varsınız ..
sizleri tanıdığım için çooook mutluyum ..
dua ile..
Rabbimden Tüm Sevdikleriyle Beraber Sağlıklı,
Huzurlu, Hayırlı Ömürler Diliyoruz
sitemizdeki çok değerli AcizKul abimin doğum gününü en içten dileklerimle kutluyor
AcizKul abim rabbim sana hayırlı sağlıklı sıhatli bir ömür nasip etsin inşallah
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...:)
rabbim ailenizle birlikte hayırlı uzun bir ömür geçirmenizi nasip etsin rabbim bundan sonraki hayatınızı yolunda daim hizmet ehli kul olarak tamamlamanızı nasip etsin inşaallah
Değerli ACİZKUL Abi yeni yaşın sana hayır sağlık sihat getirsin sevdiklerinle nice yıllar geçirmeni yüce rabbim den temenni ederim iyiki varsın
Duygular vardır anlatılmayan. Sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan işte sende onlardansın. Allah senesine güle güle getrsin. inşallah saygı değer abim Dj ACİZKUL'a
Acizkul Abi hediyeler diz boyu helede pastalar paylaşsak diyorum forumda beraber yisek nasıl olur maşallah :D
nıca guzel yıllara dogum gununuz kutlu olsun...