Protesto ediyorum evet arkadaşlar içinizden gelen bişeyi burda Protesto edin içinizi dökün
bugün kendimi prıtesto ediyorum yanlış karar veriyordum as kalsındövv
Printable View
Protesto ediyorum evet arkadaşlar içinizden gelen bişeyi burda Protesto edin içinizi dökün
bugün kendimi prıtesto ediyorum yanlış karar veriyordum as kalsındövv
hayrolsun inşallah sen yanlış karar almaı bile düşünmezdim ne oldu ablam...
bilgisayarımı protesto ediyorum çok yavaşladıdövv
bende kendimi protesto ediyorum
hayatı protesto ediyorum anlayışsız insanları
sohbet kutusuna selam verilipde almayanları protosto ediyorum :(ağlaadövv
kendimi protesto ediyorum neden daha kahvaltı yapmadım bu yüzden :D:D
Bizde değilmiyiz elbet beşer
Gideceğimiz yer ebed, üçer beşer...
İnsan iki kelime: Ünsiyet ve nisyan...
İyi geçinme hali ünsiyet, unutan nisyan demek.
İnsan, nisyan ve ünsiyetin bedendeki terkibi. Neyi unutur insan? Geldiği yeri...
Unutan...
Döneceği yeri düşünmeyen beşerde yalnız tek bir "şey"in tezahürü ortaya çıkar.
"Ben"in...
Ben diyen kişidir nisyanın temsilcisi.
Ateştir... Kibirdir... Gösteriştir...
Nisyanı temsil eden, ateşe dönecektir. Kül olup toprağa dönünceye dek. İblis ateşten müteşekkil olduğu içindir ki "ben" demiş, kibir göstermiş ve secde etmeyerek Ademe, isyan etmiştir; kendini yaratan kuretin emrine...
Nisyan unutan demek ve dileseydi yaratan kudret, nisyânı vermezdi insana, ama O, onu unutarak ben diyen ve tövbe ederek tevazu kanatlarını yerlere indiren insanın, yalvarmalarını sevdi.
Bağışlanmak için topraklaşmasını istedi kulunun. Adem topraktan, toprak tevazudan yaratıldı.
Yokluk ve hiçlik hamurundan...
Nisyanın yanına ünsiyet koyan yaradan, yeryüzünün halifesi yaptı Adem'i, herkesle iyi geçinme hali hürmetine...
Nisyanımı, Nefsimi Protesto Ediyorum.
forumda kimselerin olmamasını protesto ediyorumdövv
saat 11:03 itibari ile
ıstanbul yurt içi kargosunu şiddetle protesto ediyorum ilgisizl çalışanları dikkatsız elemanlar kavgaa
parası çok olup fakırlere yardım etmeyenlerı protesto edıyorum
kendimi protesto ediyorum ağlaa
arçelik markasını şiddetle protesto ediyorum mutfağımı su basti makinam su akıttı yha akşam akşam iş açtı başıma ağlaa
Ben
Ortadoğu'da Filistin'de,
Siyonist eli kanlı ve insanlık nedir?
bi haber olan, daha yaşına henüz girmemiş, anne sevgisi
yaşamamış sabilerin,
kanına giren askeri, sivil ayrımı yapmadan, gece gündüz demeyip bombalar yağdiran,
Başağrısı,mide bulantısı yapan,
eli
http://img57.imageshack.us/img57/3705/97202362dr6.jpg
işsizliği protesto ediyorum :(:(
İmageshack'ı hata verdiği ve forumumuzu olumsuz yönde etkilediği ve bundan çok rahatsız olduğum için; protesto ediyorum.dövv
Libyada Olanları protesto ediyorum..dövv
eşimi protesto ediyorum ocağa yemek koydu bırakıp tv karşısına geçti yemeği unuttu tenceremi yaktı dövvdövv
Bende eşlerine yemek yaptıran bayanları protesto ediyorum :D
Ben kimseyi protesto edemiyorum. Seviyorum Yaratılanı Yaradan ALLAH'tan ötürü...
zümrüt bacım eşın yanında ya gıden tencere olsun dunya malı ıcın canını uzme ınsanların yapmacık olmasını protesto edıyorum
bende tüm devlet hastanelerini protesto ediyorum dövvdövvdurmadan bugün git yarın gel diyorlar fenalık gecirecem :(
Uykusuz geçen geceleri protesto ediyorumdövv
Allah cc kudretini göremeyenleri protesto ediyorum dövv
iceriği bu kadar çok olan bir siteyi(KEFSERDENİZİ)sakin bırakanları protesto ediyorum
bilgisayarımı protesto ediyorum çok yavaşladıağlaa
forumdaki eski yeni bütün uyeleri protesto ediyorum neden kimse gelmıyor foruma herkes bir facedir tutturmuş gidiyor açıkçası ben buna üzülüyorum çok eskiden böyle değildi forum
eskiyi bilmem ben bu siteye yeni katıldım ve her günde akşam 18ile 23 arası hep burdayım
BENDE BU SİTEYİ YALNIZ BIRAKAN YÖNETİCİLERİ PROTESTO EDİ,YO,RUM...