çok değerli dj filistinlinin dün sabah 6 cıvarlarında zeynep betül isminde bir kız çocuğu dünyaya geldi ilk evladı erkek ikinciside kız oldu rabbim analı babalı sağlıklı sihatlı büyütsün inşlh
Printable View
çok değerli dj filistinlinin dün sabah 6 cıvarlarında zeynep betül isminde bir kız çocuğu dünyaya geldi ilk evladı erkek ikinciside kız oldu rabbim analı babalı sağlıklı sihatlı büyütsün inşlh
hayırlı olsun Allah uğur kadem getirsin inşallah :)
Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim!
Ben bir hiçtim,beni Sen Kudretinle yarattın.
Bana Sen vucüt verdin,hayat verdin,ruh verdin.
Bunları Sen bağışlamasaydın eğer,hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi.
Ben bir anne ve babadan doğdum.ama ben dünyaya gözümü açmadan önce,onlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı.
Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin.
Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim!
Ben bir hiçtim,beni Sen Kudretinle yarattın.
Bana Sen vucüt verdin,hayat verdin,ruh verdin.
Bunları Sen bağışlamasaydın eğer,hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi.
Ben bir anne ve babadan doğdum.ama ben dünyaya gözümü açmadan önce,onlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı.
Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin.
Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin.
Alemlerin Rabbi benim yüzümde,sadece bana ait bir eserini nasıl işlemiş,göreyim ve göstereyim diye.
Bana göz verdin,Senin eserlerini göreyim diye.
Bana kulak verdin,Senin yarattıklarının Seni nasıl zikrediyor işiteyim diye.
Bana akıl verdin,Seni bulayım diye.
Bana dil verdin,Seni zikredeyim diye.
Bana kalp verdin,Seni seveyim diye.
Dünya ve ahiretin bütün nimetlerini önüme serdin ve bana bir arzu verdin Senden isteyeyim diye..
Vermek istedin.çünki vermek Senin şanındandır.
Onun için bana istemeyi öğrettin.
Aldığım her nefes Senin Rahmetindendir Ya Rabbi.
Eriştiğim her nimet Senin ihsanındandır Ya Rabbi.
Neşem,sevinçim,mutluluk ve huzurum hep Sendendir Ya Rabbi.
Senin gizli açık nimetlerinin sayısını bilemem,hayal bile edemem.bilsem de saymakla bitiremem Ya Rabbi.
Yalnız üzerimdeki en büyük nimetini bilirim:
Bana şükretmeyi öğreten de Sensin Ya Rabbim..
Allah'ım anne ve babasını başından eksik etmesin anne babaya hayırlı bir evlat olur inşallah.
Allah analı babalı büyütsün hayırlı ve uğurlu olsun inşallah..
http://www.ozelcan.com.tr/resim/urun...4%B1-T9722.jpg
bebişimize zümrüt teyzesinden hediye güle güle kullansın hayırlı uzun ömürler le inşlh
Allah analı babalı büyütsün hayırlı ve uğurlu olsun inşallah..
Allah razı olsun Hepinize teker teker en içten duygularımla teşekkür ediyorum Rabbim olmayanada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun ,hayırlı bir evlat olur inşaallah :)
Hz. ALLAH c.c. hayırlı işlere ve hayırlı nesillere vesile olacak bir insan olmayı ona nasip etsin İNŞAALLAH.
Sizlerede evladınızı hayırlı bir insan olarak yetiştirmeyi nasip eylesin biiznillah...
Allah razı olsun Hepinize
Filistinli kardeşim hayırlı olsun vatana millete hayırlı bir evlat olur inş. ALLAH C.C Analı babalı büyütsün.
Allah’ım, bu yavruyu İslâm fidanlığında biten güzel bir fidan olarak büyüt, islâmî hayatta ebedî ve sabit kıl...Amin....
Çocuk dünyaya gelince ilk yapılacak işlerden bir diğeri de çocuk için duâ etmektir.
Ümmül-müminîn Hazret-i Âişe -radiyallahu anhâ- vâlidemiz yeni doğan çocukların Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimize getirildiğini, onun da bunlara mübarek olmaları için duâ ettiğini haber vermiştir. (Müslim: 2147)
Duâ, ana-babanın dikkat etmesi gereken esaslardan birisidir. Çünkü ana-babanın duâsı, Allah katında makbuldür.
Çocuğa yapılan duâ, doğumunun ilk gününde yapılan duâdan ibaret değildir. Resulullah -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz ileri yaşlardaki çocuklara da duâ etmiştir.
Abdullah bin Abbas -radiyallahu anhümâ-yı birgün bağrına basmış ve:
“Allah’ım! Bu çocuğa hikmet öğret!”diye duâ etmiştir. (Buhârî)
İlk günlerinde şeytan çocuğa eziyet eder. Hatta Ebu Hüreyre -radiyallahu anh-den rivayet edilen bir Hadis-i şerif’te geçtiği üzere, çocuğun ağlayıp bağırması bu sebepledir.
“Çocuğun doğarken feryat etmesi şeytandan bir dürtmedir.”(Müslim: 2367)
Hazret-i Meryem vâlidemizin annesi, çocuğunu doğurunca Allah-u Teâlâ’ya şöyle niyazda bulundu:
“Ey Rabbim! Ben kız doğurdum. Erkek, kız gibi değildir. Ona Meryem adını verdim. Onu da soyunu da kovulmuş şeytanın şerrinden sana ısmarlıyorum.”(Âl-i imran: 36)
Çocuğunu, gaybları bilen Rabbine emanet etmesinden maksadı, O’ndan korumasını istemesidir.
Allah-u Teâlâ onun bu duâsını kabul buyurmuş, hem kızını, hem de kızından olan torununu şeytanın şer ve desiselerinden emin kılmıştır.
Bir Hadis-i şerif’te şöyle buyurulmaktadır:
“Anasının doğurduğu gün, Âdemoğullarından her birine şeytan dokunur. Yalnız Meryem ve oğlu İsa böyle olmamıştır, onlara şeytan dokunmamıştır.”(Buhârî-Müslim)
ÖMER ÖNGÜT
Hayırlı uğurlu olsun abi Allah uzun ve mutlu bir ömür versin ..
kimse sormamış ben sorayım bari ismi ne oldu ?
Tesekkür ederim güzel temennileriniz için
Allah razı olsun
ismini Zeynep Betül koyduk :)
nisacım ne biliyorsun kimse sormadı ilk önce ben sordum bebişin ismini dövv
çok güzel bir isim olmuş Allah sağlık sıhhat içinde kendine hayırlı kul - ana babasına hayırlı evlat etsin inşallah...
filistinli kardeşim gözün aydın olsunbagırmaabagırmaa Allah c.c. analı babalı büyütmek nasip etsin inş
Gözün aydın olsun kardeşim.
Allah-u Zülcelal analı-babalı büyütsün. İnşaALLAH evladınız, Allah-u Zülcelal'in istediği gibi bir kul, Rasulullah (s.a.v) Efendimiz'e layık bir ümmet ve ana-babası için hayırlı bir evlat olur.
Allah 2 layık bir kul Peygamber efendimize layık bir ümmet ,sizlerede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inş..
hoşgelmiş zeynep betül :)
gözünüz aydın kardeşin rabbim anasına babasına ailesine vatanına hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin inş
gözünüz aydın kardeşim rabbim siz anasına babasına ailesine vatanına hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin inş
İsmi çok güzelmiş Betül'de HZ FATIMA annemizin diğer ismi sanırım öyle biliyorum :confused: değilmi abi ?
evet hem Hz meryem validemizin Hemde Hz Fatıma validemizin diğer isimleri ( Filistinli )
Namuslu kadın. . Ayrı kök salan fidan. . Hz. Meryem'in lakabı. . Hz. Muhammed (s.a.s)'in kızı Hz. Fatıma'nın lakabı.
http://www.tefekkur-dergisi.com/resi...avgalari-0.jpg (Filistinli kardeşim hayırlı olsun vatana millete hayırlı bir evlat olur inş. ALLAH C.C Analı babalı büyütsün.
Allah’ım, bu yavruyu İslâm fidanlığında biten güzel bir fidan olarak büyüt, islâmî hayatta ebedî ve sabit kıl...Amin...)
FİLİSTİNLİ KARDEŞİM KIZIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SANADA UZUN ÖMÜRLER VERMESİ TEMENNİSİYLEhttp://fc02.deviantart.com/fs17/i/20...gencebay55.jpg
Allah razı olsun
Hepinize teker teker en içten duygularımla tesekkür ediyorum
Rabbim olmayanada hayırlı evlatlar nasip etsin insallah