-
Dualarınıza ihtiyacım var...
Selamünaleyküm. Değerli kardeşlerim önemli bir iş ve sıkıntılar için siz değerli kardeşlerimden Dualarınıza ihtiyacım var . birer tane Fetih suresi ve birer tane Yasin şerif okumanızı rica ediyorum...
okuyan kardeşlerim bu konu altına sayısını yazarlarsa sevinirim.
ALLAH C.C Hepinizden razı ve memnun olsun....
Selam ve Dua ile...
-
Cevap: Dualarınıza ihtiyacım var...
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...Okuyup yazacağım..
-
aleyküm selam ablam işlerinizide kolaylıklar dilerim rabbim işleri yolunda giden en hayırlı kularıını zümresine ilhak eylesin inşlh 5 yasini şerif birde fetih süresi okurum inşlh allah kabul etsin ablammm
-
Alıntı:
zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
aleyküm selam ablam işlerinizide kolaylıklar dilerim rabbim işleri yolunda giden en hayırlı kularıını zümresine ilhak eylesin inşlh 5 yasini şerif birde fetih süresi okurum inşlh allah kabul etsin ablammm
Canım Zümrütüm sen olmasan biz napardık.Nasıl koşarsın her işimize..Allah ne muradın varsa versin canım bacım...Allah razı olsun senden...
-
Alıntı:
nazgülüm Nickli Üyeden Alıntı
Canım Zümrütüm sen olmasan biz napardık.Nasıl koşarsın her işimize..Allah ne muradın varsa versin canım bacım...Allah razı olsun senden...
estağfurullah bacım ne demek biz burda bir aileyız eğerki zor zamanlarımızda birbirimizin yanında olamıyacaksak bence bu kardeşleriğin bir anlamı yoktur diye düşünüyorum herzaman dualarımda kardeşlerim herlesin işleri yolunda gitsin inşlh
-
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Okuyup yazacağım
-
Allah (c.c) yar ve yardımcın olsun kardeşim.
-
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm. Değerli kardeşlerim önemli bir iş ve sıkıntılar için siz değerli kardeşlerimden Dualarınıza ihtiyacım var . birer tane Fetih suresi ve birer tane Yasin şerif okumanızı rica ediyorum...
okuyan kardeşlerim bu konu altına sayısını yazarlarsa sevinirim.
ALLAH C.C Hepinizden razı ve memnun olsun....
Selam ve Dua ile...
Kardeşim! en başta çaba sora duanı eksik etmemekle birlikte,
metanetinide muhafaza et. ALLAH C.C Güven. Hz Allah c.c
yar ve yardımcın olsun.
bizden isteğini emir telakki eder, (Allah rızası için)
kardeşim için 5. yasin-i şerif 5. fetih suresi okunacak.
duamız müşterektik.
-
-
İİNŞALLAH bir yasın bir fetih okucam ALLAH CC rızası yolunda dualarını kabul etsin sıkıntılarımızı yok etsinn ALLAH CC YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN .
-
ALLAH C.C Yardımcınız olsun,kolaylıklar versin inşallah...
-
bende dua eder dualarınızı beklerim hasseten
bende 2 yasin 2 fetih alayım
Allah sıkıntıları gidericidir sıkıntıları bertaraf eder inşaallah....
-
Ablacım Allah c.c. en büyük yardımcımızdır O asla kulunu darda ve sıkıntıda bırakmaz
okuyunca yazarım inş.
-
1 fatiha 1 yasin okudum ALLAH hepimizin duasını kabul etsin inşallah
-
5 yasin 5 fetih süresi okuyacağım bende Allah Yar ve Yardımcımız Olsum
-
selamün aleyküm kardeşim insanın bir sıkıntısının olması nedemek çok iyi bilirim inşallah 3tane Yasini ŞERİF OKUYALIM İNŞŞALLAH RABBİM SIKINTILARINIZI TEZ ZAMANDA GEÇİRİR...
-
InsaAllah.. ben okuyacagim........
-
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim! en başta çaba sora duanı eksik etmemekle birlikte,
metanetinide muhafaza et. ALLAH C.C Güven. Hz Allah c.c
yar ve yardımcın olsun.
bizden isteğini emir telakki eder, (Allah rızası için)
kardeşim için 5. yasin-i şerif 5. fetih suresi okunacak.
duamız müşterektik.
ALLAH C.C İzniyle okundu; ALLAH C.C Kabul etsin inşallah.
ALLAH C.C Yar ve yardımcınız olsun. işiniz rast gitsin.
-
ablacım işlerinde kolaylıklar diliyorum okudum inşlh rabbim feraha erdirsin seni tez zamanda
seni ve bütün zorda olan inanan kularını
-
ben 1 rer tane alıyorum..
okuyalın inşALLAH..
dua ile..
-
Kardeşim Allah (c.c) yardımcın olsun .bende okuyup dua edeceğim.selam ile.
-
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Okuyup yazacağım
-
Alıntı:
nazgülüm Nickli Üyeden Alıntı
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...Okuyup yazacağım..
Okunmuştur.Allah yar ve yardımcınız olsun tekrar.Selam ve dua ile..
-
Aleykumselam Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
-
Ben de okuyacağım 1 er tane inşaallah..Rabbim yardımcınız olsun.Amin...
-
Günaydın bende bir fetih suresi bir de yasin okurum Allah'ın izniyle.Umarım duaların kabul olur.Allah yar ve yardımcın olsun...
-
Hz. ALLAH c.c. rızkı verendir patronlar vesile. Hayatın her karesinde görüyoruz sıkıntıları illaki herşey 4x4 gitmiyor, ama hep eksik, aksakta gitmiyor. Rızıkları dağıtan, o lokmalara bize faydalı olmasını, içtiğimiz çaya ağzımızda güzel bir tat bırakmasını ve boğazımızı yakmadan geçmesini emreden Hz. RABBİLALEMİN taşıyamayacağımız dertleri vermesin. Yerde en küçük böceğe gökyüzünde uçan kuşlara yürüdüğü zaman çevreyi sallayan fillere rızkı verendir o koskoca gövdelerin ihtiyacını hergün eksiksiz karşılayandır. İnsanoğlu yaşayan tüm canlıların efendisi tüm canlılar insanoğluna hizmetkar değilmidir.
Hz. ALLAH c.c. imtihanlarımızı hafif yüreğimizi geniş sıkıntılarımızdan kurtulmayı nasip eylesin İNŞAALLAH BİİZNİLLAH...
Hz. Zü'l-Celâli ve'l-İkrâm sizleri ve cümle müslümanları ikramların en güzeliyle muhatap eylesin biiznillah.
(sureler okunmuştur biiznillah)
-
Allah yar ve yardımcın olsun bende bir yasin bir fetih süresi okuyorum allah seni aydınlıgına çıkarsın inşallah rabbim kimseleri darda koymasın
yüce rabbim ne sıkıntın varsa kolayca çözüversin inşallah yar ve yardımcın olsun amin
-
Alıntı:
BuRaK Nickli Üyeden Alıntı
Hz. ALLAH c.c. rızkı verendir patronlar vesile. Hayatın her karesinde görüyoruz sıkıntıları illaki herşey 4x4 gitmiyor, ama hep eksik, aksakta gitmiyor. Rızıkları dağıtan, o lokmalara bize faydalı olmasını, içtiğimiz çaya ağzımızda güzel bir tat bırakmasını ve boğazımızı yakmadan geçmesini emreden Hz. RABBİLALEMİN taşıyamayacağımız dertleri vermesin. Yerde en küçük böceğe gökyüzünde uçan kuşlara yürüdüğü zaman çevreyi sallayan fillere rızkı verendir o koskoca gövdelerin ihtiyacını hergün eksiksiz karşılayandır. İnsanoğlu yaşayan tüm canlıların efendisi tüm canlılar insanoğluna hizmetkar değilmidir.
Hz. ALLAH c.c. imtihanlarımızı hafif yüreğimizi geniş sıkıntılarımızdan kurtulmayı nasip eylesin İNŞAALLAH BİİZNİLLAH...
Hz. Zü'l-Celâli ve'l-İkrâm sizleri ve cümle müslümanları ikramların en güzeliyle muhatap eylesin biiznillah.
(sureler okunmuştur biiznillah)
Abim o kada güzel anlattınki Allah razı olsun..
-
Rabbim tüm müslümanları korusun.ibadet'lerimizi itaat'lerimizi ve dua'larımızı daim ve kabul etsin.eeemiiinn
-
1 yasin, 1 Fetih suresi.... Güzel olani Rabbim lutfetsin...
-
Tamamdır... Hayrını gör ınsaallah....
-
rabbim işlerinde kolaylık versin
-
Esselamunaleyküm dün geceyarisi 1 Fetih ve 1 Yasin`i Serif okudum ALLAH Kabul etsin ALLAHIM Ümmeti Muhammmedi Cehennem Atesinden Korusun..
AMIN...
-
Selamun Aleyküm konuyu açan saygıdeğer arkadaşım sıkıntının eziyetin ve üzüntünün ne demek olduğunu çok iyi bildiğimden mesajınıza cevap vermeden geçemedim. ALLAH (C.C) yar ve yardımcınız olsun, sıkıntısı hastalığı derdi tasası yarım kalan işi gurbette eşi olan herkesin sıkıntısını giderip işlerini yoluna koysun. Bugüne kadar her ne işim olduysa ALLAH (C.C) dualarımı geri çevirmedi. O'ndan güzel yar ve yoldaş yoktur. Bizleri kalp gözü kapananlardan eylemesin İnşaAllah. Bizleri dualarına cevap bulamayan kullarından eylemesin. Her sıkıntımda O'na sığındım beni yarı yolda hiç bırakmadı.
Bu vesile ile dualarım tüm ALLAH (C.C) dostları iledir. Kendilerinin de bizlerden dualarını esirgememesi dileğiyle.
Selamun Aleyküm.
-
cenabu hak cümlemizin sıkıntılarını gidersin,sizinkinide inaşallah....şunu öğrenmek istiyorum yasin ve fetih süreleri ne zamana kadar okunabilir.bu hafta içi okusak olurmu? cevaplarsanız bende okumak istiyorum.Allah a emanet olun.
-
Değerli kardeşim öncelikle Allah razı olsun bu cumaya kadar okuyabilirsiniz ayın 30 unda sona erecektir.
-
selamün aleyküm,
Rabbim sıkıntınızı, derdinizi, kederrinizi gidersin, hayırlı sevinçler yaşatsın.
inşallah 1 fetih 1 de yasin okuyacağım...
-
sıla bacım ne sıntın var ise rabbim en kısa zamanda hayırla sonuçlandırsın inş 2 yasin 2 fetih süreside ben okurum inş
rabbim kabul etsin inş
-
Fetih suresi ve Yasin şerif okundu Allahın izniyle
Allah yardımcınız olur inşallah...