Yeni Temamızı Beğendinizmi düşüncelerinizi alalım..
Printable View
Yeni Temamızı Beğendinizmi düşüncelerinizi alalım..
yeni tema çok daha faklı olabilirdi bu temaya alışamadım açıkçası eski tema olabilir...
bence farklılığa alışık olmamız lazım mesela değişik şeylre renklere :) ve bence çok muhteşem olmuş çok beğendim uçuşan kelebekler harika olmuş eraser abimin emeğine sağlık daha fazlasınıda bekliyoruz kendisinden..
Değişiklik olması güzel ama bu temayı hiç beğenmedim ben.
bana göre eskisi sade ve güzeldi,:) şimdikide iyi ama birde şu cevaplarımızdaki X olmasa...:(
bende begenmedim .uçuşan kelebekler,nazar boncukları x işaretleri
ama girişte havai fişekle karşılanmak güzel :)
yeni temayı çok beyendım sadece profillere gelen mzjları göremiyorum foruma girdiğim zaman ellerine sağlık
beğendim ama biraz eksikleri var mesela X işaretleri olmasa daha güzel olacak
yapanın ellerine sağlık gün geçtikçe alışacağımızı sanıyorum eminim eksiklerde en kısa zamanda düzelecektir
allah c.c. razı olsun
Esselamün aleyküm
Saygı değer kevserdenizi ailesi biliyorsunuzki sitemiz 2 yıldır aktif şekilde hizmet vermektedir. Rabbimizin izniylede bir aksilik olmadığı sürece sizlere vede tüm dinini yaşamak isteyen kardeşlerimize sitemiz hizmet verecektir.
Uzun zamandır sitede değişiklik yapmayı düşünüyordum kısmet bu zamanaymış her neyse sitemizin kategorisi geniş olup bazı kullanıcılarımız pek ulaşamıyor ve bunun yanı sıra sitemiz çok düzensizdi sizlere şimdi çok kalabalık geliyor zamanla alışacaksınız. Sitemizin üst kısmındaki menuleri yakında ayarlayacam aşagıda bulunan kategorilerde sizlerin hızlı erişim sağlayabilmeniz açısından tasarlanmıştır. Ben şuanki yaptıklarımla sizlere ileriye yönelik vede sizlerin zamanınızı değerlendirebilmeniz açısından bu şekilde yapılmıştır ; Sitemizin renk ve görüntü bakımından hoş bir rengi olduğu kanatindeyim diğer temamızda çok sade basit bir görnümümüz olduğunun yanı sıra 1,5 yıl kullandıgımız bir tema idi yenilik yapmamız şarttı zaman içinde sitede olmasını istediğiniz veya degişmesini istediginiz yerleri belirtirseniz çoğunluğun görüşüne göre değerlendirme yapacağım benimle direk irtibat kurmak isteyen arkadaşlar olursa profilimde msn adresim mevcutur.
Selam ve dua ile
ben kendi adıma söyliyeyim 4.4 beklemek yalnıştır .kalabalık bir görünümü var gözleri yoran x işaretlerinin altında imzada çıkınca karışık bir görüntü oluyor ..saygılar
En iyiye ulaşabilmek için yorumlar önemlidir zannımca karşımızdakilerin görüşlerine değer vermek lazım.
Burada kimse dört dörtlük eksiksiz bişey beklediğini zannetmiyorum. Ufak tefek eksiklikler olur tabi ama ben eksikliklerden ziyade temayı beğenmedim parçalar birbiriyle uyumsuz estetik olarak göze hoş gözükmüyor.
Bencede değişiklik her zaman iyidir.
Yeni hali güzel olmuş foruma bahar havası gelmiş...yalnız şu imzalar daha önceki temadaki gibi gizli olsa,konu ile bir karışıklık oluşturuyor gibi...
Tema bitmedi daha editleniyor siteyi sizler kullanırken editliyorum. bitmeden anket yorum yapılması bir tuhaf ben site tasarımı bitti demedim her an birşeyleri degiştirebilirim bu benim işim yorumlara saygı duyuyorum lakin emek veren benim sizler kullanıcısınız unutmayalım.
Tasarımı hiç dokunma herşey yerli yerinde .....allah ve muhammed lafızları çok sönük çıkmış burda bişeyler yap....bir de temada renk eskisi olabilir birde ana sayfada kelebeği kaldır bismallahirrahmanirrahim ve kevser denizini daha canlı olarak değiştirebilirsin benim görebildiğim bunlar .......son söz sizin....
Bence hoş olmuşş..Arada bir değişiklik yapmak iyidir..
Emeği geçen herkesten Allah c.c. Razı Olsun..
bende beğenmedim:( eski sitenin temasına alışmıştım bu çok faklı geldi zamanla bunada alışırız:):):) eraser bu kadar uğraşmış beğenmemek olmaz halada uğraşıyor sağolsun allah razı olsun eraser beyden iyiki var
Ben çok beğendim çok hoş olmuş içim açıldı :) Elinize sağlık.
Yanlız yeni konu aç butonu yok. Öyle daha kolay seri konu açlıyordu.
Yeni temamız ve sitemizin yeni tasarımı bencede çok güzel oldu,bazı arkadaşlarımız beğenmedim desede,beğenmediklerinden değil gözlerine temanın yabancı gelişindendir, zamanla bu temayada alışacaklarından eminim.Ayrıca sitemiz açıldığından beri ilk temasıyla kaldı.arada bir değişiklik iyidir...
Wepmasterimiz.eRaSeR bey siteyi kurduğum günden beri çok emek verdi.gösterdiği çabadan ve emeğinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.emeğine ve ellerine sağlık...
ALLAH C.C kendisinden Razı olsun...
ALL STAR
GALERY
Bu sözcükler Türkçe yazılsa kayıp ne olur?
Aynı soruyu iki defa sordum ikiside silindi neden benim sorduğum soruya cevap verilmek yerine ısrarla silinmeye gidiliyor????
Siz webmaster olabilirsiniz bende sıradan bir kullanıcıyım bunun bu konuyla ne alakası var eRaSeR bey??
Eğer siz kullanıcısınız bişey söylemeye hakkınız yok diyorsanız bu konu hiç açılmamalıydı.Bu başlık altında herkesin fikri soruluyor userlar yorum yapamaz eleştiremez diye birşey yazmıyor onun için bende fikrimi söyledim sadece.
Eleştirilere açık değilsiniz anladığım kadarıyla.
Umarım bu mesajımıda silmezsiniz!!
hayır beyenmedim açtıgın konulara bakamıyom:oeski tema daha güzeldi
bence ama emeyi geçenlere teşekkürler eline koluna sağlık
Yenilikler dunde olmustur, olmaktadir, yarin da olacaktir. Yukarida da belirtildigi gibi henuz eksikleri var ama benim gordugum daha sorunsuz bir sablon.. Emegi gecenlere tesekkur ediyorum. Elestirilerimizide olumlu yapalim eksik yonleri kirmadan iletelim sonucta bu isi yapanlar Allah Rizasi icin kendi reel hayatlarindan vakit ayirip burasi ile ilgileniyorlar. SeLametle...