-Kısaca kendini tanıtır mısın?
İsmim; Burak Fatih. Doğma büyüme Bursalıyım.Az çok zatımıza ve çevremize hizmet edebileceğim kadar eğitim aldım.5 kardeşiz son numara oluyorum.Evliyim.Ailede herkes memur veya memur emeklisi ama ben özeli tercih ettim.Uzun yıllardır "laborant" kodlu meslek dalında çalışıyorum. Halen bursa da ikamet etmekteyim.
Yaşım yolun yarısına yakın. :)
-Sizi bu güne kadar en mutlu eden olay?
Hamdolsun mutluluğu teke düşüremedim her gün farklı olaylar farklı kişilikteki insanlar veya çok küçük şeyler hiç ummadığım kadar beni mutlu edebiliyor.
-Sizi bu güne kadar en mutsuz eden olay?
Ölümü hatırlamak zihnimde sorunlar oluşturuyor.Dedemin vefatı çok etkilemişti.
-Hayatta vazgeçemeyeceğin üç şey?
İmanım_Ailem_Onurum_
-Hobilerin?
Av sporları_Pc_Ailemle zaman geçirmek_Motokros :)
-Fobilerin?
Yüksekte olmak.Düşünce canımı acıtıyorda :(
-En çok dinlediğin ilahi ve ilahi sanatçısı?
Tüm parçalar çok güzel ama en sevdiğim ise Grup Hacegan_Sultanım Seni
-En çok beğendiğin kitap?
…Kuran-ı Kerim apayrı bir yer tutmaktadır…
Bizim nesil iyi bilir Türkiye Çocuk Dergisi.Sanırım çocukluğumda o bir haftanın geçisi askerde şafak saymak gibi bişeydi. :)
-En son okuduğun kitap?
Muhammed BOZDAĞ ; İstemenin Esrarı
-Bu soruda benden olsun hiç ilahi bir rüya görme şerefine eriştinizmi ?
Hayırdır İnşaALLAH :)
-Hayatta en çok yapmak isteyipte ertelediğiniz şey nedir ??
Ertelemek değil de şimdilik imkan yok Hacca gücüm yetmesede biiznillah umreye gidebilmek...
_ Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir_? Neden bu nicki kullanıyorsunuz_?
BuRaK peygamber efendimiz (s.a.v.)’in Miraç Gecesi'ndeki biniti.
Nedeni ise çok sevdiğim bir isim olması…
_ Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz?
İşim gereği 10 saatten fazla
_ Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı_? Varsa kim_?
Bir hadiste okumuştum. Hz.Ömer efendimize Resulüllah (s.a.v)' Nefsim yed-i Kudretinde olan Allah'a yemin olsun ki, şeytan sana bir yolda rastlamış olsa, mutlaka yolunu değiştirirdi".O kadar itaatkar bir kulki şeytan bile yolunu değiştiriyor.Ya da Peygamber efendimiz (s.a.v)’ in İstanbulu fethedeceği haber verdiği o büyük komutanın yaşantısından sözlerinden davranışlarından hangimiz etkilenmeyiz.:).Velhasıl etkisi altında kaldığım o kadar büyük alim bilim ve din adamı varki Mevlam cümlesinden razı ve memnun olsun inşaALLAH…
_ Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir_?
Kendime ait bir işyerimin olması.Belki çorap satıcam ama bana ait olacak inşaALLAH...
_ Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler_?
Sadece forumda değil hayatta da hepimiz çevresinde yaşayan canlılara faydalı olanları severiz değimli ?.En çok faydalı olanlar en az faydalı olanlardan daha çok değerlidir.:)
Hepimizin faydalı bir değere sahip olması duası ile...
_ Keşke dediğin ve hala pişmanlık duyduğun bir olay varmı_?
Öğretmen olma hayallerimi gelecek nesillere miras bırakıyorum :(
_ En sevdiginiz yazar kimdir..? Kimleri dinlemeyi seviyorsun_?
Osman Yüksel SERDENGEÇTİ _ Necip Fazıl KISAKÜREK _ Arif Nihat ASYA _ Halit Ertuğrul _ Hasan Nail CANAT daha çok ama ilk aklıma gelenler…
Ezgi ayırt etmem.
_ İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir_?
Uçak kullanmak :):D
_ Forumda en cok vakit gecirdiginiz bolum hangisidir_?
Ayrım yok…
_ Hayatınızda olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir..._?
Yukarda bahsetmiştim ___ İmanım_Ailem_Onurum
Değer verip raportaja kabul ettiğiniz için emeği geçen kardeşlerime Teşekkür ederim