-
kevserdenizi yemekteyiz programında
Evet Arkadaşlar Kevserdenizi Yemekteyiz Programına Hoşgeldiniz...http://www.avrasyaforum.net/images/smilies/smile.gif
Administratorumuz SıLa Hanım FORUM ABLAMIZ Bakalım Kevserdenizi İçin Neler Hazırladı?
Menüde Neler Var? Yorumlar ve Puanlamalar Ne Oldu? Buyrun Keyifli Dakikalar Sizinle...)
Yorumlar ve Puanlamalar
Hayrun-Nisa : Eyvaaah desene benim başıma kalcak onca bulaşık.SıLa abla bulaşık makinen yokmu :( denizde yıkasam anca arınır bunlar Lezzete 10 puan vermek hakkı da kalabalıktan her biri el atsa hepsi biter bunların :)
BuRaK :Ara yemekteki albümler
Ana yemeğin paylaşım için teşekkürler
Tatlıdaki tek tekler
Medya yalanları içecekler
Forumdaki(masadaki)düzenler
Ellerine sağlık hepside birbirinden güzeller
Bütün adminler 10 vermişler
Benden de 10 hakeder bu yemekler...http://www.avrasyaforum.net/images/smilies/smile.gif
----------
biraz uçuk kaçık oldu ama ne edek buda o program kadar işte
-
Cevap: kevserdenizi yemekteyiz programında
.Ellerime sağlık yemekleride çok güzel yapmışım.:) puanlardan da belli zaten hep 10 üzerinden 10.:D hepinize çok teşekkürler.Afiyet olsun:D.
Ellerine ve yüreğine sağlık BuRaK kardeşim gerçekten çok güzel olmuş tek kelimeyle harika .
çok teşekkürler....
-
yemekler için sıla ablaya bu SÜPER güzel hazırlık içinde burağa çok teşekkür ederiz ellerinize sağlık. :)
Bu konuya 1O üzerinden 100 veriyorum :D
-
Filistinli :Medya yalanlarını içtikten sonra onlar gibi yalan söylemem inşallah... bu kaşık çatal ve bıçaklardan almak lazım bitane daha yedekte dursun...)10 dan 10... 10 un 10 nu... hatta 10 defa 10 veriyorum...
hatta binler 10 veriyorum :D emeğine sağlık Allah razı olsun
-
Bu yemeklerde olmasa bu adminlerde olmasa ne tadı olur ne tuzu herşeyin...http://www.avrasyaforum.net/images/smilies/smile.gifilk defa sınavlara not vermek yerine yemeklere not veriyorum hayret...http://www.avrasyaforum.net/images/smilies/smile.gif sınav notun pardon ağız alışkanlığı ...http://www.avrasyaforum.net/images/smilies/smile.gifyemek notun 10 üzerinden 10 tam not sözlü notu da dahil...http://www.avrasyaforum.net/images/smilies/smile.gif
:D
Emeğine sağlık kardeşim. Süper olmuş.
-
yemekler çok güzeldi 10 puanı hakettiniz:) emeğinize sağlık Allah razı olsun..
-
yemekler çok güzeldi 10 puanı hakettiniz:) emeğinize sağlık Allah razı olsun..
-
Hayrun-Nisa : Eyvaaah desene benim başıma kalcak onca bulaşık.SıLa abla bulaşık makinen yokmu :( denizde yıkasam anca arınır bunlar Lezzete 10 puan vermek hakkı da kalabalıktan her biri el atsa hepsi biter bunların :)
abi o kadar üye var kirli bulaşıkları neden bana bırakıyon ya ev sahibi kim o yıkasın :D:D:D
-
-
Alıntı:
Hayrun-Nisa Nickli Üyeden Alıntı
2 öğretmenimizede çok yakışmış burak abi hazırlayan ellerine sağlık...
Gerçekten çok güzel olmuş :)
-
Alıntı:
Hayrun-Nisa :
Eyvaaah desene benim başıma kalcak onca bulaşık.SıLa abla bulaşık makinen yokmu :( denizde yıkasam anca arınır bunlar Lezzete 10 puan vermek hakkı da kalabalıktan her biri el atsa hepsi biter bunların :)
abi o kadar üye var kirli bulaşıkları neden bana bırakıyon ya ev sahibi kim o yıkasın :D:D:D
Aslında arzuya yıkatmak lazımdı ya :rolleyes: neyse ;) İçimden geldi sen yıka :D
Forumun Ablasına yardım etmişsin çokmuu aaaa :eek::eek::eek: heç yakıştıramdum cuk cuk :cool::cool: :D:D
-
hmm öyle olsun yıkarım çok değilmiş hem :eek:
forum ablasına yardımım dokunur heç olmassa :D:D
-
Alıntı:
hmm öyle olsun yıkarım çok değilmiş hem :eek:
forum ablasına yardımım dokunur heç olmassa :D:D
Fırçalanınca korktun dimii :cool: :D
-
çok güzel olmuş bende sana 10 üstünden 10 hatta 10 veriyorum
-
kızlar bu ne ay kaç bulaşık var şuracıkda birde bulaşık makinası istiyorsunuz .:( siz de masraf açmadan duramıyorsunuz yaf:rolleyes: krızdeyiz zaten.:eek: neyse makinanın sözü olmaz alırdım ama israf haram .eskiden bulaşık makinasımı vardı sanki.hep ellerimizle yıkardık.:cool: hemde makina sizden güzelmi yıkayacak sanki.:cool:;) haydi bakıyım kızlar iş başına onca bulaşığıda ablanıza yıkatmayın.....:):):)
-
Alıntı:
BuRaK Nickli Üyeden Alıntı
Aslında arzuya yıkatmak lazımdı ya :rolleyes: neyse ;) İçimden geldi sen yıka :D
Forumun Ablasına yardım etmişsin çokmuu aaaa :eek::eek::eek: heç yakıştıramdum cuk cuk :cool::cool: :D:D
niyeyimiş bana yıkatmak :confused: :mad::D
-
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
Hayrun-Nisa :
Eyvaaah desene benim başıma kalcak onca bulaşık.SıLa abla bulaşık makinen yokmu :( denizde yıkasam anca arınır bunlar Lezzete 10 puan vermek hakkı da kalabalıktan her biri el atsa hepsi biter bunların :)
kızlar bu ne ay kaç bulaşık var şuracıkda birde bulaşık makinası istiyorsunuz .:( siz de masraf açmadan duramıyorsunuz yaf:rolleyes: krızdeyiz zaten.:eek: neyse makinanın sözü olmaz alırdım ama israf haram .eskiden bulaşık makinasımı vardı sanki.hep ellerimizle yıkardık.:cool: hemde makina sizden güzelmi yıkayacak sanki.:cool:;) haydi bakıyım kızlar iş başına onca bulaşığıda ablanıza yıkatmayın.....:):):)
Ablam çok yaşa sen. Bizim kızlar alışmışlar teknolojinin faidelerinden faydalanmaya unutuvermişler eski kara düzeni bi yıkasınlar bulaşıklarıda hatırlasınlar hem azcıkta nostalji olur ;):rolleyes::D:D....
Alıntı:
ArzuNur Nickli Üyeden Alıntı
niyeyimiş bana yıkatmak :confused: :mad::D
O da içimden geldi, epeydir ne keklerinizi nede pastalarınızı heç bişey göremez olduk bari bulaşıkları yıkasamıki dedik, ; Ne kızıon :confused::eek::eek::(:(
Yıkasan fena olmaz nostalji olar:D:D:D
-
Alıntı:
SiLa Nickli Üyeden Alıntı
Hayrun-Nisa :
Abla aynı anam gibi konuştun he
bazen bulaşıkları makineye atarım oda söylenir
önceden makinemi vardı diye :eek::D:D:D
neyse ya yıkarız altı üstü bikaç tabak felan
arzunur bana yardım eder :cool::D
-
Eminim eder sen merak etme pek yardım severdir kendileri :cool: :D
-
biliyorum arzunur çok hamarat maşallah bişmezmiyim hiç
şimdi onun yardımınımı bekleyecem akşama kadar ben:D:D
-
yaw yemek yarım saat sürdü bulaşıklar kaç gündür yıkanmayı bekliyor :D
-
Alıntı:
O da içimden geldi, epeydir ne keklerinizi nede pastalarınızı heç bişey göremez olduk bari bulaşıkları yıkasamıki dedik, ; Ne kızıon :confused::eek::eek::(:(
Yıkasan fena olmaz nostalji olar:D:D:D
ne yapayım zamanım olmuyor eskisi gibi öyle kek börek eklemeye :(
bulaşıklarda haliyle makinaya gidiyor :D
ama nostaljiye özlem varsa yakında bekleyin tarifleri :D
Alıntı:
Eminim eder sen merak etme pek yardım severdir kendileri :cool: :D
öyleyimdir dimi :D:D
Alıntı:
biliyorum arzunur çok hamarat maşallah bişmezmiyim hiç
şimdi onun yardımınımı bekleyecem akşama kadar ben:D:D
tşk ederim arkadaşlar beni şımartıyorsunuz :D:D:D
bu kadar israra dayanamadım bulaşıkları makinede yıkadım bile :D
güle güle kirletin :D:);)
Alıntı:
Filistinli Nickli Üyeden Alıntı
yaw yemek yarım saat sürdü bulaşıklar kaç gündür yıkanmayı bekliyor :D
böyle değerli insanların bulaşıları öyle hemen yıkanmaz bilmezmisiniz :D
-
Konuyu yeni okudum. Teşekkürler emeğine sağlık çok güzel olmuş.:)
-
-
-
teşekkür ederim abi 2 gündür uğraşıyorum bitti şükür..:D klavyede tertemizz olmuş be ;)
-
Hz ALLAH sizide güldürsün....:D:D:D:D:D:D:
Maşallah kaç gündür anca bitti ne arınmaz bulaşıkmış yaf ellerinize sağlıklar olsun :)
-
bence en iyi güldüren filistinli abi olmuş :D:D
teşekkür ederim başkanımm sağol
-
Alıntı:
Ellerine sağlık nisa cım pırıl pırıl olmuş.:D
Alıntı:
Filistinli Nickli Üyeden Alıntı
yaf filistinli kardeşim maus klevye pırıl pırıl olmuşda.:)monitörü niye yıkamadın...:cool::cool::rolle yes:
-
sağol sıla ablacım teşekkür ederim ...
-
Ben niye kaçırmışım bunu seyretmeyi pardon okumayı çooook güzel olmuş emeklerinize saglık
-
nica cnm ben sana yardım ederdim bulaşıkları yıkamaya masayı hazırladım bıcaklar kaşıklar çatallar hepsinin yerleride farklı yerlerde aman başkanlar laf etmesin yok bıcaklar sol tarafta kaşıklar sağtarafta ben evde bıcak kulanmadığım için masada zorlandım bıraz aman kusur bulmasınlar bulaşık nedırkı hemencecık yıkarım ben tek elle sılanında dedıyı gibi eskiden makinemi vardı belediyenin suyuyla hortum takıp yıkardım oda bişeymi cnm neyse herşey çok güzeldi masa düzeni yemekler tatlılar süper ötesiydi muhabbet hele bende bu konuyu hazırlayan başkanıma 10 üzerinden 100 veriyorum tşkl ellerine sağlık
-
Heh işte olay bu zümrüt hanım pek azimli bi o kadar yardımseversiniz.:D
-
TŞK EDERİM BAŞKAN NE DEMEK YARDIMLAŞMAYI SEFERİM BULAŞIK DEDIYIN NEDIRKİ BOYA BADANA YAPARIM :d:d
-
maşallah maşallah ben diyorum size zümrüt gibi hamarat bir üye yok diye yaaa
hanife ablacım nasıl kaçırdın bu konuyu bulaşıklar bana kaldı :D:D:D
-
uyuyodum herhalde canım benim yoksa kaçarmı benden
-
Nese bi dahakine uğraştırmıcam sizi bosch makinayı değiştirecek o zaman pırıl pırıl olur.eee sizede en lezzetlisinden yemekler yapmak düşüyor...;):D
Bak yemeklerin lezzeti yerinde olsun iş güç onunla uğraşmıyalım ;):rolleyes::D
-
bakın ben bu sefer masa falan hazırlamam yemekleri yapcem karadeniz yemekleri muhlama lahana sarması hamsili pilav güveçte kuru fasulye vs yok öyle kusur bulmak tuzlu oldu yağlı oldu yiceksiniz mutfağa gidincede arkamdan laf yetiştirmekte benım bir kulam sizde olacak :D:D
-
karadenüzlü çekiştirirsek baba yadigarı mıhlama ilen tanıştırmada :rolleyes::cool::D mazallah :D
-
Ya ben de size Azeri yemekleri hazırlamak istiyorum, ben de gele bilirmiyim? :)