Gececi arkadaşlar: forumdan çıkarken içerde kimseyi koymayın ,kapıları kilitlemeyi unutmayın.:rolleyes:nöbetçi arkadaşımız masaları sandalyeleride kaldırsın,paspas çekmeyide unutmayalım,:) sabaha hazır olsun...:):):)
Printable View
Gececi arkadaşlar: forumdan çıkarken içerde kimseyi koymayın ,kapıları kilitlemeyi unutmayın.:rolleyes:nöbetçi arkadaşımız masaları sandalyeleride kaldırsın,paspas çekmeyide unutmayalım,:) sabaha hazır olsun...:):):)
Elbette ablacığım ;) kapıları kilitlerim, zorluk çıkaran olursa banlarım :)
ama paspas falan beni aşar kaçmak lazım :eek:
sabah erkek gelen paspas yapsın :D
ya da en son ben kalmıyım en iyisi mi :D
ama olmazki böyle arzunur hepsini tam yapsan sabah uykulu gözlerle ne kadar olur yane sonra millet gelir yeni üyeler gelir herkes ne der aaa :eek:
hadi bakalım bu akşam sıla ablanın dedikleri ellerinden öper :D
sabah geldim arşivin ışıkları açıktı :D:rolleyes:
bak ya arşivin ışıklarınıda açık unutmuşsun hala üzerinden atmaya çalışıyon :D
sabah geldiğimde hamaratlığınızı sitenin üzerine görmek bizleri sevindirecektüüürr :D
kalasın sağlıcaklan :)
Ben çıkarken azickul abimle günışığı vardı onlar açık unutmuşlardır ışıkları :rolleyes:
Düşünmem lazım :rolleyes:ama en iyisi sona kalmamak sanırım :D
cümleten kalalım sağlıcakla inş...;)
bahane istemezük akşamdaaaaan akşama geliyon bide bahane buluyon sabah olaa görelim sitede neler ola :D
Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler inş...
Çok sevdiğim bir söz :):D
:cool:Arakadaşlar elektirik faturası çok geldi işikları kim açık koyarsa faturayı ona saracam haberiniz olsun... :rolleyes: sabah geldiğimde forum pırıl pırıl olsun.çıkarken alermü de kurmayı unutmayın.Gece hırsız mırsız girmesin ALLAH mafasa;):):)
dün gece kapıları kim kilitledi..?
bir türlü içeri giremedik ya...
arkadaşlar anahtarı paspasın altına bırakın ..
yanınızda götürmeyin....
siz çıkıyoruz dediniz ama ben çıktığımda baktım siz ikinizde halen forumda görünüyordunuz :rolleyes: o nasıl oluyor peki :confused:
ilahi abla :D:D ben akşamlari giremediğim için arzunur düşünsün maşallah kendisi gece bekçisi gibi :D
arkadaşlar ben çıkıyorum haydin kolay gelsin:)
ışıklarıda açık unutmayın hele geçen günki gibin anahtarıda içerde unutmayasız iki gün giremedük foruma:)
GÜNİŞİĞİ, DJACİZKUL, Flistinli ,BuRaK,Reyhani,Arzunur,bahane istemiyorum:cool: çıkarken kapıları güzel kilitleyin işikları kapatın alermüde kurun.;)sabah erken gelen ocağa çayı koysun kahvaltıyı birlikte yaparız...:)
Arkadaşlar ben çıkıyorum forumumuza sahip çıkın emi ışıkları açık tutmayın tasarruf yapın birazcık:D