arkadaşlar yeni bir oyun (hangi üyenin size komşu olmasını istersini hangi üyemizle tanışmak istersiniz
Printable View
arkadaşlar yeni bir oyun (hangi üyenin size komşu olmasını istersini hangi üyemizle tanışmak istersiniz
sıla üst komşum nisa karşıkı komşum arzu nur islam gülü daha varda
hadı arkadaşlar yazın sizde
20 katli bİr sİte olsun
tÜmm Üyeler komŞum olsun
dimi hanımlar çayı pastayı hazırlar bizler cümbür cemaat nasiplenirdik :rolleyes: :)
evet ya ne güzel olurdu beyler siz sohpet ederken bizde keklerı pastaları yerdık sizde bakardınız :D
yok öyleee siz hazırlayın biz lezzetini kontrol edelim :cool: :D
hay allah kek pasta işi inci kolye işine donecek galıba tmm tmmm sizde acik yin gari
Ya bu sitede her kes o kadar iyi hoş ki, hiç birini ayırmak olmuyor.
Hepsi komşum olsun, burda da olmasa Rabbim Cennetinde bizi komşu yapsın. Aminnnnn
Ya bu sitede her kes o kadar iyi hoş ki, hiç birini ayırmak olmuyor.
Hepsi komşum olsun, burda da olmasa Rabbim Cennetinde bizi komşu yapsın. Aminnnnn .bencede ayırmak zor
http://www.century21.com.tr/upload/h...C3%B6runum.jpg
Kimseyi ayıramadığım için en iyisi bir site yapmak. :D
Bu site KEVSERDENİZİ SİTESİ olsun. Hadi bakem hepiniz seçin birer daire kendinize. Hepimiz komşu olalım. :D
Abim yaaaa :) Emeğine sağlık,çok duygulandım teşekkürler
REYHANİ abiii emeyine sağlık ben teras kattan alabilirmiyim ne güzel ya hep bir arada aile gibi ben hiç memlekete yanlız gitmemki hep beraber gideriz ne güzel site halınde komikk
çok güzel emegine saglık
kevserdenizi residencesında herkesle komşu olmak muhteşem olurdu.........
tabiki sitaree 24 saat beraber gülerdik :D
Reyhani Abi emlakçı ile sıkı pazarlık sonucu aldıgım bir site var Ayvalık Cunda adasında oraya hepinizi beklerim.