arkadaşlar bir üstteki üyeye dua edeceğiz
ben başlıyorum ama üstte kimse olmadıgı için ben tüm kevserdenizi.net üyelerine RABBİM'den hayırlısı neyse onu diliyorum...
Printable View
arkadaşlar bir üstteki üyeye dua edeceğiz
ben başlıyorum ama üstte kimse olmadıgı için ben tüm kevserdenizi.net üyelerine RABBİM'den hayırlısı neyse onu diliyorum...
Rabbim üsttteki kardeşimin işlerini kolaylaştırsıın...............
benden sonraki kardeşime 3 salevat 3 yunus a.s. duası gönderiyorum benden sonraki kardeşimin her ne sıkıntısı varsa sen gider rabbim aimn
buraya yazan ve dua eden herkesin Rabbim dualarını kabul etsin,herkesin gönlüne göre versin inşallah.....
Rabbim cümlemize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşaallah...
rabbim arzu kuluna güzellikler nasip eyl aminnn
Ya Rabbi Hayrunnisacıma dünyada ve ahirtte de afiyet ver Amin Ecmain
RABBİM sen sümeyye ablamın kalbine göre ver inş amin
"Allahım!Fayda vermeyen ilimden,Ürpermeyen kalpten,doymayan nefisten,kabul olunmayan duadan sana sığınırız."
ALLAH'ım sen kamilya kardeşime gönlünün istediği nice güzellikler ihsan eyle.amin..
Amin Hayrun-Nisa kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun inş.:)
Rabbim kamilyanın kalbini islam dininde sabit kıl...Amin,ecmain
rabbim sen AsLan-KraL kardeşimin bütün istediklerını en hayırlısından ver senın herşeye gücün yeter allahım ismi gibi dua larınıda hayırlı et sen rabbım
Rabbim sen Ela kardeşimin gönlünden geçen her güzelliği kabul et.amin.
Rabbim Hayrunnisa kardeşime kamil bir iman nasi et...amin
Rabbim çook sevdiğim biricik adaşıma mutlu huzurlu imanlı bir ömür nasip eyle..
allahım sen hayrun nisa kardeşıme ismi gibi herşeyın hayırlısın nasıp et gönlünden geçenlerı kabul et allahım herşeyın en güzelini ver inşlh
Allahım sen ela kardeşimi Peygamber efendimizin şefaatine nail kıl......
Allahım sen Hayrun-Nisa kulunu İslam yolundan ayırma.
ALLAH ım tugaygalip kardeşime dünya ve ahiret zenginligi nasip et Efendimiz sav in hürmetine...Amin
ALLAHIM sen aslan -kral kardeşimi ahıret gününde efendımızın sancağı altında olmayı h.z fatımanın komşusu olmayı nasıp et
amin ela ablacım Rabbim razı olsun bu dua da senin için inşaALLAH
http://img237.imageshack.us/img237/443/net1ob5.jpg
YA REZZAK! Ey her şeye rızkını veren ALLAH'IM,yüreğimizin,ruhumuzun rızkı AŞKIN'dır. Aşkınla rızıklandır bizi..(Amin..amin..amin..)
ela ablacım ve tüm kevserdeniz üyeleri için
Allahım sen benim birtanecim ablama
bu dünyada en güzel olan şeyi nasip eyle
vede cennetini ondan mahrum eyleme amin...
YA RABBİM hayrun-Nisa kardeşime RAHMET'inle muamele et,onu kevser havuzundan içmeyi nasip eyle,amin
rabbİm acİzkul kardeŞİmİze dÜnya ve ahİret rahatligi ver amel defterİnİ sag elİnden alanlardan eyle
kabİrde sikma kabrİnİ cennet bahcelerİnden eyle fİrdevs cennetİnİ nasİp et amİn
allahım aslan kral kununun her iki cihanda yüzünü gürdür onu salih kularından elye amin
"YA RABBİM" günışığı" kardeşimi her türlü bela ve musibetten koru,
o nu alemlere RAHMET kıldığın EFENDİMİZ (S.A.V.) sancağı altında haşreyle,amin..
dua ile.....
ALLAHIM sen acizkul abime gönlünden geçen güzelliklerin hepsini kabul eyle amin
ALLAHIM sen acizkul abime gönlünden geçen güzelliklerin hepsini kabul eyle amin
allahım hayrunnisa kardeşimin bu dünyada ve ahirette yüzünü güldür iyi insanları onu ayağına onuda iyi insanların ayağına götür amin
ALLAH 'ım"günışığı" kardeşimizi herşeyin en güzelini ver.
onu cennetin bekçisi RIDVAN A.S. dost eyle, onu bütün kötülüklerden koru...amin..
dua ile.......
Allahım acizkul kadeşimin ne sıkıntısı var ise gider bilerek veya bilmiyerek ne günah işlediyse affet yarabim amin
YA RABBİM"günışığı" kardeşime RAHMET'inle muamele et.onu daima hayırlı işlere yönelt.ve cehennem azabından koru,onu cennetine dahil eyle,amin
Ey Yüceleri En yücesi Güzel Allah ım Acizkul abinin dünya ve ukbasını nur eyle,nefsinin ve şeytanın tuzaklarından beri eyle ailecek kabul olunmuş hac ve umre nesip eyle amin
Ey RABBİM sen bu güzel kuluna hem bu fünyada hem ahiret yurdunda güzellikler nasib eyle aminnn
http://img104.imageshack.us/img104/1500/avatar11bc5.gif
allah celle ve ala hakkımızda hayırlısını nasib eylesin
Rabbim emacid kulunun hem maddi hem manevi rızkını rahmetinle genişlet,sevdigin kullar arasına al amin
RABBİM sen biricik canım ablama niyetini en kısa zamanda kabul eyle onu sevdikleriyle birlikte eyle aminnn
ey rabbim herşeye gücü yeten vardan yok eden yokdan var eden rabbim sen nisa kulunun bu dünyada işlerınde kolaylık ver kalbınden geçenleri sen kabul eyle inşl