Dj acizkul abimizin ikinci acı kaybı
sevgili kevserdenizi ailesi çok değerli acizkul abimizin amcası muhammet gökcük vefat etmiştir kendinise allahdan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum kevserdenizi ailesi olarak yasin-şerif,3 ihlas ve 1 fatiha okuyalım. şimdilik bir yasin ben alıyorum .
günışığı- 1 yasin ve 3 ihlas 1 fatiha aldım
kartal_13-5. Yasin-şerif, 3 İhlas ve 1 Fatiha
nasip53-1. Yasin, 3 ihlas ve fatiha ruhuna
SıLa- 5. Yasin-şerif, 3 İhlas ve 1 Fatiha
Cevap: Dj acizkul abimizi acı kaybı
Ne söylenebilir ki...
Acı büyük.
Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.
Mekanı cennet olsun.
Fatihalar ruhaniyetlerine...
انّا للہ و انّا الیہ راجعون
Sevgili kevserdenizi ailesi'nin çok değerli Abisi Acizkul'un amcası Muhammet Gökcük amcamız Hakk'ın Rahmetine irtihal etmiştir. Merhum Muhammet amcamıza Allah'dan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı Cemil diliyorum. Mekanı Cennet'tir; Bi İznillah.
5. Yasin-şerif, 3 İhlas ve 1 Fatiha okuyacağım Rabbim şimdiden kabul buyursun İnşallah.
Acizkul arkadaşımız ,Muhammet Gökcük amcamıza rabbimizden sonsuz rahmet diliyorum..
Yakınlarına rabbimizden sabır diiyorum..
Yasin, 3 ihlas ve fatiha ruhuna okunacak inş.
Mesajı yeni gördüm Aciz kul kardeşim Başınız sağ olsun Rabbim size ve ailenize sabırlar versin,Acınızı yürekten paylaşıyorum...
5. Yasin-şerif, 3 İhlas ve 1 Fatiha da ben okuyacağım Rabbim şimdiden kabul buyursun İnşallah.
Hz.ALLAH Muhammet amcaya rahmetiyle muamele aylesin İNŞAALLAH
Yakınlarınada sabır varsin...
selam dua ile..
Allah sabır versın basın sagolsun
ALLAH cc rahmetiyle muamele aylesin İNŞAALLAH
Yakınlarınada sonsuz sabır varsin...
Allah-u Zülcelal rahmet eylesin.
Alıntı:
kartal__13 Nickli Üyeden Alıntı
انّا للہ و انّا الیہ راجعون
Sevgili kevserdenizi ailesi'nin çok değerli Abisi Acizkul'un amcası Muhammet Gökcük amcamız Hakk'ın Rahmetine irtihal etmiştir. Merhum Muhammet amcamıza Allah'dan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabr-ı Cemil diliyorum. Mekanı Cennet'tir; Bi İznillah.
5. Yasin-şerif, 3 İhlas ve 1 Fatiha okuyacağım Rabbim şimdiden kabul buyursun İnşallah.
5 Yasin-i Şerif, 3 İhlas, 1 Fatiha Muhammet amcamıza ve vefat etmiş bütün iman ehlinin ruhuna hediye ettim; Rabbim vasıl eylesin İnşaAllah.
Başınız sağ olsun.